Basescu se retrage azi de la sefia PMP: A venit timpul sa predau stafeta

Sambata, 16 Iunie 2018, ora 12:42
14680 citiri
Basescu se retrage azi de la sefia PMP: A venit timpul sa predau stafeta
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PMP, Traian Basescu, va preda, sambata, stafeta la conducerea partidului, cand va avea loc Congresul formatiunii, care incepe la ora 14:00, la Parlament.

In cursa pentru sefia PMP s-a inscris un singur candidat, actualul presedinte executiv Eugen Tomac.

"Maine (sambata - n.red.) vom avea un congres in care vom alege o noua conducere a partidului. Eu voi ramane partenerul PMP si senator al PMP. Cu certitudine, conducerea ce va fi aleasa maine la congres va avea oricand deschisa usa biroului meu sa ne sfatuim, dar la 67 de ani a venit timpul sa predau stafeta si sa raman pe langa cei care vor conduce partidul.

In orice caz, in Romania a trecut vremea partidelor de lider, nu pentru ca nu ar mai fi posibil sa cresca un partid cu un lider, dar s-au terminat, nu mai sunt. Maine, la congres, trebuie sa alegem o echipa de oameni care au aratat pana acum ca vor sa faca politica, o echipa de oameni capabili sa faca politica si care sa se dedice politicii in perioada urmatoare.

Cred ca mesajul principal care va fi dat maine in PMP va fi asumarea politica a resposabilitatii pentru reunificarea tarii", a declarat Traian Basescu, la Parlament.

La sfarsitul lunii mai, liderul PMP a declarat ca la finalul mandatului de senator se va retrage din viata politica, dar ca va ramane presedinte de onoare al partidului, functie din care se va implica, motivul retragerii fiind ca "a venit timpul sa scrie cartile mandatelor" sale.

"Am spus demult ca o voi face (ca se va retrage din politica - n.red.) . Nu vedeti ca sunt cel mai batran sef de partid? Dar, atentie, raman presedinte de onoare al partidului. Ma voi implica in viata partidului, dar a venit timpul sa scriu si cartile mandatelor mele. Nu cartea, (ci - n.red.) cartile mandatelor mele", a spus Basescu.

Citeste si Ba se retrage, ba vrea alianta cu PNL. Acum Basescu cheama toti nemultumitii de Orban in PMP: Le-am spus "Adio, dar raman cu tine"

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Basescu presedinte PMP, #congres PMP sambata, #conducere PMP congres , #presedinte Miscarea Populara