Traian Basescu in PNL? Ce spune Mircea Ionescu Quintus

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 22:45
9136 citiri
Traian Basescu in PNL? Ce spune Mircea Ionescu Quintus

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit despre varianta in care Traian Basescu s-ar inscrie in partidul liberal, dupa incheirea mandatului la Palatul Cotroceni.

Fostul presedinte liberal compara aceasta posibilitate cu venirea "marelui cutremur" si o numeste "un mare accident politic".

"Intrarea lui Traian Basescu in PNL ar fi 'un mare accident politic'. Dar este absolut improbabil. E ca si cum am fi permanent ingrijorati ca vine marele cutremur. Eu am unificat PNL cand nimeni nu credea ca e posibil, am facut-o cu asentimentul conducerii. Dar ideea ca domnul Basescu sa ajunga in PNL eu nu o vad posibila", a spus Quintus, joi, la Romania Tv.

Ludovic Orban, despre lupta pentru sefia PNL si demisia lui Ponta

Miercuri seara, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a comentat posibilitatea ca presedintele Traian Basescu sa se inscrie in PNL. Intrebat daca acest lucru s-ar putea intampla, el a precizat ca exista un articol in statutul partidului, cu referire directa la Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, fosti presedinti ai PD, respectiv PNL: "Fostii presedinti ai celor doua partide, care nu sunt actualmente membri ai partidului, nu pot fi primiti in partid decat cu votul din BPN".

"Basescu nu are ce cauta in PNL, el si Tariceanu sunt vinovati ca nu a fost constituit marele partid de dreapta in 2006", a subliniat deputatul PNL.

Antonescu, despre Iohannis: Poate ca stiu ca e un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

La randul sau, fostul presedinte PNL Crin Antonescu a afirmat, marti, ca nu poate fi coleg de partid cu Traian Basescu, daca acesta s-ar decide sa se intoarca in noul PNL.

"Daca vrei sa avem un partid de dreapta sa clarificam niste lucruri, eu trebuie sa stiu daca in acest partid, daca doreste domnul Traian Basescu sa se intoarca, ce face acest partid. Eu cu domnul Basescu nu pot fi in acelasi partid, indiferent daca mai sunt politician sau nu", a mai spus Crin Antonescu.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Quintus Basescu PNL, #Basescu revenire PNL, #Basescu inscriere PNL , #presedinte