Traian Basescu i-a trimis Elenei Udrea o poza cu el la Senat: Ca la scoala (Foto)

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 17:59 7381 citiri
Foto: Arhiva/Ziare.com

Traian Basescu a fost fotografiat, marti, la prima sedinta a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea o poza cu el intr-una dintre bancile acestei camere a Parlamentului.

Fostul presedinte a declarat pentru News.ro ca i-a trimis Elenei Udrea fotografia dupa ce aceasta l-a sunat sa il intrebe cum se simte din nou in Parlament.

"Pentru ca m-a intrebat cum ma simt si am raspuns: 'In banca, ca la scoala'. A sunat sa ma intrebe cum ma simt din nou in Parlament, ca eu am mai fost pana in 2000", a explicat Traian Basescu.

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit senator in urma alegerilor din 11 decembrie, dupa o pauza de 16 ani in cariera de parlamentar, el fiind deputat si in legislaturile 1992-1996 si 1996-2000.

Elena Udrea a candidat si ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, insa nu a fost aleasa.

Prima sedinta a Senatului in legislatura 2016 - 2020 a avut loc marti si a fost condusa de decanul de varsta al Senatului, neurochirurgul Leon Danaila, ales pe listele PNL Bucuresti. El a fost asistat de catre cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari: Catalin George Stanga (34 ani, PNL), George Edward Dirca (36 ani, USR), Alexandru Marius Dunca (36 ani, PSD) si Bogdan Constantin Matei (36 ani, PSD).

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Cob
Cob
rank 5
La Senat, sunt dotari deme doar de LUMEA a III-a !
Poza Cob
Cob
rank 5
Mobilierul rudimentar,din sala, nu se potriveste cu un palat asa....