Basescu: Fundatia Miscarea Populara a nascut un copil prematur, dar inteligent - PMP (Video)

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 12:564412 citiri
Basescu: Fundatia Miscarea Populara a nascut un copil prematur, dar inteligent - PMP (Video)

Traian Basescu a vorbit, duminica, la dezbaterea organizata la Cluj-Napoca de fundatia Miscarea Populara despre partidul generat de aceasta fundatie, spunand ca acesta este un "copil prematur", dar inteligent.

"Eu am avut ideea crearii unei fundatii, care pe urma sa genereze un partid care sa duca o altfel de politica a statului, modernizarea statului roman fiind obiectivul major al acestei fundatii, cu o apropiere cat mai puternica de Republica Moldova, dar in afara de cateva discutii pe care le-am avut cu domnul profesor Preda, nu am ajuns niciodata la sediul lor si promit ca o sa merg in sediul lor.

Fundatia a nascut un copil prematur, e adevarat (Partidul Miscarea Populara - n.red.), dar prematurii stiti foarte bine ca sunt extrem de inteligenti. In viziunea mea, era sa se creeze o fundatie care sa genereze o miscare din care sa rezulte un partid care sa fie apt de o batalie politica si sa poata prelua guvernarea in Romania in 2016.

Iata ca aceasta fundatie nazdravana a reusit sa intre si in batalia de la europarlamentare", a declarat, duminica, Traian Basescu.

Basescu, la Cluj: Avem o problema in interiorul societatii romanesti, care este extrem de toleranta la coruptie

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata, la Cluj-Napoca, pentru a participa la dezbaterea despre statul de drept organizata de Fundatia Miscarea Populara, la care mai participa, printre altii, fostul premier Emil Boc si deputatul Elena Udrea.

Dezbatarea este moderata de presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda.

Comentarii
MOROIU
rank 3
Cob
rank 5
Da, un copil inteligent cu malformatii congenitale ca tatal sau. !