Traian Basescu, despre Ponta si Antonescu: Lideri marunti, oameni de proasta calitate

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 13:45
3898 citiri
Traian Basescu, despre Ponta si Antonescu: Lideri marunti, oameni de proasta calitate
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Traian Basescu a lansat, miercuri, un atac dur la adresa lui Victor Ponta si Crin Antonescu, numindu-i "lideri marunti" care "au simtit nevoia sa faca un joc despre cine comunica cu presedintele".

"Daca este ceva ce ma deranjeaza e ca sunt atat de marunti cei doi lideri - Ponta si Antonescu - incat au simtit nevoia sa faca un joc despre cine comunica cu presedintele si asta ar fi motivul pentru care se despart", a spus Traian Basescu in cadrul unei declaratii de presa.

Traian Basescu: Am semnat decretele pentru ministrii interimari

Seful statului a tinut sa precizeze ca nu face aranjamente politice nici cu Ponta nici cu Antonescu.

"Cu niciunul nu fac aranjamente politice. Eu comunic institutional cu ei. Lideri lipsiti de responsabilitate", a precizat Basescu.

In acelasi timp, presedintele a mai declarat ca s-a intrebat ce s-ar fi intamplat daca in criza din 2009 la guvernare s-ar fi aflat USL, "si nu Emil Boc, un lider responsabil". In opinia lui, "am avut noroc ca oameni de proasta calitate ca Victor Ponta nu s-au aflat atunci la guvernare".

USL s-a rupt PSD da vina pe liberali: Doar Ponta s-a luptat cu Basescu

"In perioada aceasta de cand se chinuie sa arate cine e vinovatul pentru ruperea USL am avut un moment de reflectie si m-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca in criza din 2009 in guvern s-ar fi aflat acesti oameni si nu Emil Boc, un lider responsabil. M-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca oameni de aceasta teapa ar fi trebuit sa isi asume masurile de trecere a tarii prin criza.

Am avut noroc ca oameni de proasta calitate ca Victor Ponta nu s-au aflat atunci la guvernare. Romania s-ar fi ingropat cu astfel de oameni lipsiti de responsabilitate fata de cei care i-au ales. Nu intotdeauna cei care te aleg asteapta de la tine sa le dai bani, asteapta o guvernare corecta, in interes national. Prin disputa lor au pus tara in dificultate intr-o perioada de instabilitate in regiune", a mai declarat Traian Basescu.

Totodata, seful statului a spus ca ii compatimeste pe Antonescu si Ponta "pentru faptul ca detin functii si nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor lor".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu Victor Ponta Crin Antonescu, #rupere USL, #ministri interimari guvern , #presedinte
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ponta si antonescu nu sunt lideri !
Poza conti
conti
rank 5
Lideri marunti, oameni de proasta calitate