Traian Basescu, baie de multime la un an de la referendum

Duminica, 28 Iulie 2013, ora 15:27 4537 citiri
Foto: Facebook/ Alaturi de Presedintele Nostru

Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, s-au aflat in vizita, duminica dupa-amiaza, in judetul Sibiu, la Jina, intr-o zona de munte.

Seful statului a facut poze cu oamenii si a primit in dar un clop - o palarie specifica ciobanilor din zona, poza fiind postata chiar pe contul de Facebook al lui Traian Basescu, Alaturi de Presedintele Nostru.

Vizita presedintelui in zona muntoasa de la Jina, la aproape 50 de kilometri nord-vest de Sibiu, vine la un an de la referendumul pentru demiterea sa, care a avut loc duminica, 29 iulie 2012.

Traian Basescu a stat la masa cu localnicii si cu autoritatile locale, impreuna cu Maria Basescu, cu ocazia sarbatorii din localitate la care au participat mii de oameni.

Seful statului i-a spus unui parinte ca i-ar invata pe copii cele zece porunci, in acest fel trebuind sa procedeze toti parintii "de isprava".

Traian Basescu, in slapi si bermude - ce surpriza a avut pe mare (Galerie foto)

Presedintele a efectuat si o vizita pe un vas al Politiei de Frontiera, in acest weekend, la bordul unei ambarcatiuni a Garzii de Coasta. Traian Basescu se afla in vacanta pe litoral, fiind cazat la Neptun.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News