Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Traian Basescu ar merge pe mana Elenei Udrea pentru Primaria Capitalei

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 20:46
5728 citiri
Traian Basescu ar merge pe mana Elenei Udrea pentru Primaria Capitalei
Foto: Facebook Traian Basescu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca ar merge pe mana Elenei Udrea pentru Primaria Capitalei, deoarece in acest moment nu vede niciun barbat politic energic.

"Nu vad un barbat politic energic, privind in perspectiva Primaria Capitalei, dupa care candidatura la Presedintia Romaniei. Sa stiti ca as merge mult mai repede pe mana doamnei Udrea, pe care o stiu un om extrem de puternic si consecvent. Sa speram ca isi va rezolva problemele cu justitia", a afirmat Traian Basescu, duminica seara, intr-o emisiune la B1TV.

El a adaugat ca Elena Udrea este un om cu calitati extraordinare, acesta fiind motivul pentru care a sustinut-o in toata cariera ei politica: "Pe Elena Udrea am sustinut-o in toata cariera ei politica pentru ca cred ca este un om cu calitati extraordinare, dar acum trebuie sa-si rezolve niste probleme".

De asemenea, Traian Basescu a mai spus ca "in acest moment nu ma intereseaza sa ma intorc la primaria Capitalei".

Fostul presedinte a mai spus ca desi liberalii au mari sanse la alegeri, in Bucuresti, PSD-ul este foarte puternic in Capitala. "PSD este extrem de puternic in Bucuresti. Bucurestiul are o mare problema creata de Nastase, inca din timpul mandatului meu. Guvernul a spart bugetul primariei in sapte. Primarii de cariere raman cu toti banii. Primarului Capitalei ii raman o suma destul de mica pentru a investi in dezvoltare. Desi am avut timp de trei ani si patru luni, nici atunci nu am reusit sa ii conving sa puna capat acestor prostii", a mai explicat acesta.

In plus, Traian Basescu a criticat reactia copresedintelui PNL Alina Gorghiu care a cerut demisia lui Sorin Oprescu, dupa ce acesta a fost retinut pentru luare de mita: "Acum scoaterea din competitie a lui Oprescu serveste... ma tem ca putem intui cui. Am vazut ca doamna Gorghiu a sarit in sus sa demisionze. Dar doamna Gorghiu uita ca a fost sustinut de USL in 2012, a fost printre sustinatorii lui Oprescu, macar putina decenta. Si ne spune de administratia curata a PNL. Pai mi se pare ca Chiliman nu e de la PSD".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Traian Basescu Udrea primaria Capitalei, #Udrea alegeri 2016 primaria Bucuresti , #Elena Udrea