Suspendarea lui Traian Basescu - grup pe Facebook

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 13:33
2566 citiri
Suspendarea lui Traian Basescu - grup pe Facebook

Intentia exprimata de liderul liberal Crin Antonescu de a-l suspenda din functia de presedinte al Romaniei pe Traian Basescu a fost primita cu entuziasm de un grup de cetateni, care au creat o pagina de sustinere a ideii, pe Facebook.

"Traian Basescu trebuie suspendat din functia de presedinte al Romaniei. Altfel ne va suspenda el pe noi! Eventuala cadere a Guvernului Boc nu va aduce nicio schimbare", se specifica apoi in descrierea grupului de pe reteaua sociala, initiat luni, 12 iulie.

Desi joi aderasera la acest grup 250 de persoane, intre timp el a fost sters. La o simpla cautare pe Facebook acest grup nu aparea vineri.

Este pentru a doua oara cand Opozitia anunta ca vrea sa il suspende pe presedintele Traian Basescu. Prima actiune politica de acest gen a fost iniatiata in aprilie 2007 de catre PSD.

322 de parlamentari au votat atunci pentru suspendarea presedintelui, 108 au votat impotriva, iar 10 s-au abtinut.

Apoi, in urma referendumului din 19 mai, suspendarea lui Basescu a incetat, acesta fiind reconfirmat cu un scor de 74,48% din cei prezenti la vot.

Insa pe Facebook exista si alte grupuri dedicate presedintelui Traian Basescu, fie de sustinere, fie de revolta.

Printre ele se numara "Bye Bye Base!" - Trimite o scrisoare de adio", Traian Basescu NU e presedintele meu care are 1.444 de membri, Stop Basescu - Traiesti bine? Daca nu, alatura-te acestui grup si sustine lupta pentru inlaturarea lui Basescu !", Jos Basescu - Dupa un pahar de whisky cu patru cuburi de gheata, pe domnul Basescu l-a trecut pipi, asa ca si-a indreptat jetul peste draga lui Romanie si de atunci nu se mai opreste. In plus, domnul Boc participa activ cu cate-o mica si rece tarcaiala. Asta n-ar fi nimic daca doamna Udrea nu s-ar fi asezat pe vine, dar si de sustinere "Pro Basescu" .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#grup Facebook Traian Basescu, #suspendare Traian Basescu , #Crin Antonescu