Sever Voinescu: Caseta la care s-a referit Basescu nu e cu Geoana primind sex oral

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 15:14 4350 citiri

Staff-ul de campanie al presedintelui Traian Basescu nu a confirmat existenta unei casete in care Mircea Geoana este surprins primind sex oral, asa cum a sustinut directorul ICR, Horia Roman Patapievici.

Deputatul Sever Voinescu, purtator de cuvant al candidatului Traian Basescu, a declarat joi pentru Gandul, ca inregistrarea intrata in posesia presedintelui nu este cea despre care vorbeste Patapievici.

"N-am vazut in viata mea o asemenea caseta. Caseta la care a facut referire presedintele contine altceva si este absolut reala. Nu se refera la dl. Geoana primind sex oral", a precizat Voinescu.

Traian Basescu a lasat sa se inteleaga pe 4 decembrie ca ar detine o caseta compromitatoare despre contracandidatul sau la presedintie, Mircea Geoana. "Discutam dupa alegeri.... Nu, si va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi", a declarat presedintele Traian Basescu vinerea trecuta, la OTV.

La randul sau, nici consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu nu stie de existenta unei asemenea casete. "Stiu ca a existat o caseta, nu stiu ce contine. Presedintele a facut referire la ea. Nu am utilizat-o, pentru ca ar fi fost un atac murdar si noi nu am apelat la asemenea tactici", a spus Lazaroiu tot pentru Gandul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News