Senatul si-a suspendat sedinta pentru ca PSD sa semneze plangerea impotriva lui Basescu

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 14:49 1479 citiri

Senatul si-a suspendat sedinta, marti, pentru ca senatorii sa poata participa la reuniunea in cadrul careia a fost semnata plangerea penala impotriva lui Traian Basescu.

Astfel, senatorii social-democrati au parasit sala de plen, dupa ce Ilie Sarbu a solicitat suspendarea sedintei pentru o ora, transmite B1 TV, citand Mediafax. Propunerea sa a fost aprobata.

Initiativa social-democratilor nu a fost privita cu ochi buni de liberali, astfel ca liderul senatorilor PNL Puiu Hasotti a spus: "In ce fel PSD isi sustine propriul guvern? Stabilindu-si tot felul de intalniri?".

Parlamentari UDMR semneaza plangerea impotriva lui Basescu

Pe ordinea de marti a Senatului se afla 65 de proiecte de lege si initiative legislative, iar fara senatorii PSD sedinta de plen nu se poate desfasura cu cvorum.

Parlamentarii de la PSD, UNPR, PC si UDMR s-au prezentat, marti dimineata, la grupul parlamentarilor social-democrati din Camera Deputatilor pentru a semna plangerea penala impotriva lui Traian Basescu.

Senatoarea Gabriela Firea, care face parte din Comisia de ancheta "Nana" il acuza pe presedinte de santaj si amenintare, dupa ce seful statului a spus despre aceasta ca "ar face mai bine sa fie atenta si sa se preocupe de ce se intampla in 'mosia' sotului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News