Se cere demisia lui Basescu: Cum vor vota parlamentarii PP-DD

Marti, 24 Iunie 2014, ora 20:04
1634 citiri
Se cere demisia lui Basescu: Cum vor vota parlamentarii PP-DD

Parlamentarii PP-DD vor vota pentru demisia presedintelui Traian Basescu, a precizat, marti, Dan Diaconescu, fondatorul acestui partid.

"Noi am lansat pe 26 mai o invitatie tuturor formatiunilor politice la constituirea unei noi coalitii anti- Basescu, unei noi aliante si iata, in fine, maine (miercuri - n.red.) va fi un moment al adevarului in Parlament in care vom vedea care formatiuni politice sunt impotriva presedintelui Basescu, a viitorului prim ministru Traian Basescu.

Noi, cei din PP-DD, vom vota pentru demisia presedintelui Traian Basescu, in favoarea rezolutiei propusa de unii lideri in Parlament", a spus Diaconescu, potrivit Agerpres, informeaza Romania Tv.

Basescu, despre demisie: In biroul lui Ponta se facea trafic de influenta, Tariceanu imi trimitea biletele

De asemenea, el a mai spus ca exista doua scenarii posibile dupa votul de miercuri: fie se va realiza o noua coalitie guvernamentala, fie se va provoca un seism in actuala alianta, avand in vedere ca marti in plenul Camerei Deputatilor au fost respinse doua legi organice, deoarece "foarte multi parlamentari de la UDMR si de la UNPR fie nu au votat, fie s-au abtinut sau au votat impotriva acestor legi".

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineata a plenului reunit al celor doua Camere, in care se va discuta si supune votului declaratia politica prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Basescu.

Aceasta actiune are loc dupa ce fratele sefului statului, Mircea Basescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri seara, dupa ce joi seara fusese retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#PPDD demisie Basescu, #demisie Basescu Parlament, #demisie Basescu Bercea Mondialu , #presedinte