Referendumul lui Basescu, discutat in Parlament miercuri

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 17:26 1363 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat luni ca pe miercuri, pe 30 septembrie, va avea loc un Birou Permanent al celor doua Camere in care se va discuta referendumul propus de presedintele Traian Basescu cu privire la Parlamentul unicameral.

"Este un demers regulamentar, un demers caruia ma raliez si eu, un demers care este unul firesc in contextul actual. As mai adauga si un alt lucru, Parlamentul este vizat de acest demers si trebuie sa existe o pozitie oficiala a acestuia. Solicitam ca Biroul Permanent comun al celor doua Camere sa se reuneasca mirecuri, 30 septembrie, la ora 13:00", a anuntat Anastase.

Presedintele deputatilor a facut si un apel la responsabilitate si calm, transmitandu-le partenerilor de Coalitie ca nu pot sa ceara medierea presedintelui atunci cand au o problema dar sa-l injure in restul timpului.

"As vrea sa fac un apel la echilibru si la responsabilitate. Este nevoie de mult calm si e nevoie sa ne stabilim prioritatile. E un mesaj care trebuie sa vizeze nu numai Parlamentul in ansamblu, ci intreaga clasa politica.

Si e un apel pe care il fac si partenerilor de Coalitie. Este poate prea multa nervozitate si ma gandesc acum ca nu poti sa faci apel la medierea presedintelui si in acelasi timp sa-l injuri pe presedinte", a conchis Anastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News