Purtatorul de cuvant al PNL dezminte zvonurile: Antonescu nu s-a intalnit cu Basescu

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 14:42 2778 citiri

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat marti pentru MEDIAFAX ca intre Crin Antonescu si Traian Basescu nu au existat pe finalul acestui an intalniri sau tratative privind intelegeri politice, mentionand ca PNL nu sustine niciun fel de compromis cu seful statului.

Pocora a fost intrebata daca au existat alte intalniri sau discutii decat cele oficiale intre Crin Antonescu si Traian Basescu, pe finalul acestui an.

"Este o aberatie, de altfel am mai auzit aceasta placa si stim cu totii ca ea face parte dintr-o campanie pornita de mai multa vreme impotriva presedintelui Crin Antonescu. Spun in mod categoric ca nu a existat niciun fel de tratativa, intalnire sau intelegere intre presedintele PNL, Crin Antonescu, si Traian Basescu.

Pozitia PNL fata de Traian Basescu este bine cunoscuta, a precizat de la inceput ca nu este de acord cu niciun fel de intelegere politica incheiata cu Traian Basescu, nu suntem parte si nu sustinem compromisul politic cu Traian Basescu, pentru ca Romania nu are nimic de castigat in urma unui acord cu un presedinte ilegitim.

Cu Traian Basescu nu se poate ajunge la un numitor comun nici macar in cazurile care tin strict de reprezentarea interesului national. Pentru Traian Basescu nu exista nimic altceva decat interesul propriu. Nu a existat niciun fel de tratativa, intalnire sau intelegere intre presedintele PNL, Crin Antonescu, si Traian Basescu", a declarat Pocora.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News