Primele declaratii ale medicilor despre starea de sanatate a Elenei Basescu si a fiicei sale

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 13:12
3646 citiri
Primele declaratii ale medicilor despre starea de sanatate a Elenei Basescu si a fiicei sale
Foto: Click

Medicii de la Spitalul Universitar au anuntat ca venirea pe lume a nepoatei presedintelui Traian Basescu s-a petrecut fara complicatii notabile iar, la aceasta ora, atat mama cat si copilul sunt bine.

Fetita a primit nota noua la nastere pentru ca a venit prematur pe lume. Cu toate acestea, medicii spun ca totul este bine si ca micuta va merge in curand acasa.

"Evolutia starii de sanatate este favorabila atat la copil cat si la mama. Toti trei sunt bine", a declarat Leonard Grecescu, purtator de cuvant al spitalului Universitar.

Basescu, despre nepotica: Seamana cu mine. Am primit nobilul titlu de bunic

Dupa ce Elena Basescu a ajuns la spital acuzand contractii, doctorii au decis ca ar fi mai bine sa renunte la nasterea pe cale naturala si sa realizeze o operatie de cezariana.

"Pacienta s-a internat ieri seara (sambata n.red.) prezentand contractii dureroase. Din cauza acestora s-a decis cezariana. Mama si-a dorit o nastere naturala. A fost o decizie de ultim moment impusa de varsta sarcinii si de problemele pe care le avea Elena Basescu, probleme de coagulare. Este un copil prematur dar asta nu inseamna foarte mult. Acum copilul nu este la incubator. Este in salon cu familia", a declarat purtatorul de cuvant al spitalului unde a nascut fiica presedintelui.

Potrivit medicilor, Elena Basescu va mai sta cateva zile in spital ca urmare a procedurii de cezariana.

"Mama va mai ramane cateva zile in spital. Este o situatie impusa de operatia de cezariana. Este normal ca un copil nascut prematur sa ia nota noua. La nastere, fetita a tipat, era roz, totul a fost bine. Nasterea a avut loc la ora 2.32 iar operatia de cezariana s-a finalizat la 3.30. Nu credem sa apara nicio complicatie. Fata si mama sunt ok", a continuat Leonard Grecescu.

Bogdan Ionescu, sotul Elenei Basescu, a stat tot timpul alaturi de fiica presedintelui.

"Tatal a fost impreuna cu sotia de la venirea in spital si pana acum. A asistat la nastere. A avut emotii. Orice parinte are. Toti trei sunt fericiti, inclusiv copilul. Mama sa l-a alaptat deja", a mai spus purtatorul de cuvant al spitalului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Basescu copil nepoata nota noua, #fetita Basescu nota noua, #fetita basescu santoasa , #Elena Basescu