Presedintele Basescu: De unde vrei, mai Vantule, respect?

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 23:583496 citiri
Presedintele Basescu: De unde vrei, mai Vantule, respect?

Cum nicio aparitie televizata a presedintelui Traian Basescu nu ii exclude din discurs pe mogulii presei romanesti, seara de joi nu a facut exceptie. De aceasta data, in atentia sefului statului a intrat campania "Noi vrem respect!" desfasurata de Realitatea Tv.

Dupa ce l-a acuzat pe Dan Voiculescu ca a stat in capul mesei la crearea guvernului Iohannis, alaturi de Ion Iliescu, Mircea Geoana si Marian Vanghelie, Traian Basescu a afirmat ca exista si ziaristi care il critica din convingere proprie, si nu doar la "comada patronului".

Pe de alta parte, vorbind despre conditia presei in Romania, presedintele s-a adresat din nou ziaristilor: "Nu statul va apara, nu institutiile statului, nimic nu-i bun in tara asta. 'Noi suntem buni'. 'Noi vrem respect!' Oare cum le-o reusi sa spuna noi vrem respect si in fata celor de la FNI? Cum i-o fi domnului Vantu sa mearga la FNI si sa spuna: noi vrem respect?"

"De unde vrei, mai Vantule, respect? Intreaba-i pe aia de la FNI ca vrei respect!", a continuat Traian Basescu, in emisiunea Nasul la B1 Tv.

"Am fost descris timp de patru ani ca fiind capul tuturor rautatilor. [...] Voi profita de campanie sa lamuresc lucrurile pentru romani, sa-i lamuresc ca desi n-am facut tot si eu sunt nemultumit ca nu am facut.

Si mai ales, vreau sa mai candidez o data pentru ca nimic nu-mi poate valida primul primul mandat mai mult decat inca un vot. Acum ca m-a obosit sistemul dupa cinci ani", a conchis seful statului.

Comentarii
dianatudor
rank 5
RESPECTUL DE SINE E IMPUS ȘI APARAT DE STIMA DE SINE domnilor Ion Iliescu, Sorin Ovidiu Vantu, Voiculescu, Patriciu, Adrian Nastase, Mircea Geoana &company