Politicianul care isi cauta iubita, exclus din partid, dar asaltat de pretendente

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 13:12
6908 citiri
Politicianul care isi cauta iubita, exclus din partid, dar asaltat de pretendente
Foto: captura YouTube/Valahia TV

Marius Bogdan Cracea (foto), politicianul care a anuntat intr-o conferinta de presa ca isi cauta iubita pentru a fi candidatul ideal la Primaria Giurgiu, a fost exclus joi din Miscarea Populara, dupa ce declaratiile sale au impanzit mass-media.

Cracea a cerut, marti, ajutorul presei pentru a-si gasi aleasa si a explicat ca a citit horoscopul, care i-a prezis ca anul acesta se va casatori si va avea succes in politica.

Aberatia zilei: Politician, caut iubita. De preferinta din justitie (Video)

La scurt timp dupa ce, joi, declaratiile sale au facut inconjurul presei, Marius Cracea a pierdut functia de lider al MP filiala Giurgiu, fiind dat afara si din partid.

Intr-o interventie telefonica la postul Realitatea TV, el a declarat ca nu i s-a reprosat nimic, dar a aflat ca a fost dat afara, fiindu-i greu sa inteleaga de ce.

"Important este ca am fost sincer si am discutat de iubire in context politic. Alegerile locale se apropie si eu trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere", a justificat el ineditul demers.

Intrebat de ce si-a cautat o iubita in justitie, nu in alte domenii, Marius Cracea a explicat: "Rezonez foarte bine cu sistemul de justitie si ma defineste intr-o masura mare".

Totodata, el a precizat ca nu a renuntat sa isi caute aleasa. "Iubirea e iubire si activitatea politica e activitate politica. Acum, cand nu mai sunt in partid, pot sa discut in continuare despre iubire", a comentat el.

Intrebat daca a discutat inainte de conferinta de presa cu colegii sai despre faptul ca va aborda aceasta tema, Marius Cracea a raspuns: "Cand am preluat organizatia municipala am primit autonomie totala pe declaratii, numai sa nu ies din linia partidulului. De regula, se discuta despre administratie, taxe impozite, dar eu cred ca viata este mult mai complexa".

In aceste conditii, Marius Cracea a anuntat ca se gandeste sa candideze ca independent si sa continue sa vorbeasca despre iubire in campanie.

"Probabil o sa candidez independent (...) Este un subiect frumos. Fiecare om se regaseste in acest subiect, iubirea", a explicat el.

Intrebat de moderatoarea emisiunii, Cracea a dezvaluit ca dupa conferinta de presa a primit 3 cereri de prietenie de la femei pe retelele de socializare, dar dupa ce cazul sau a devenit national, a primit "instant" 200 de cereri de prietenie.

Conform propriei sale caracterizari, Marius Cracea are 38 de ani, din care 25 petrecuti in scoala, sta cu parintii, ii plac cantaretele Shakira, Lora si Ruby, si a facut un curs de hipnoza, informeaza ProTV.

De asemenea, conform jurnalistilor de la Giurgiu pe Surse, in octombrie 2014 Marius Cracea era coordonator al departamentului de relatii internationale la Partidul Alianta Democrata a Romilor, proaspat infiintat.

"In prima faza mi s-a parut o gluma, insa chiar si o gluma poate afecta intr-un fel sau altul. Ma delimitez si, totodata, voi avea un punct de vedere sambata cand va avea loc colegiul national. Nu avem ce sa cautam cu asemenea abordari, chiar daca a fost o gluma, este una de prost gust (...)

Sa vedem cum a ajuns omul acela acolo. Suntem pericolul public numarul unu pentru PSD si PNL si te poti trezi cu unul trimis aici sa-ti faca rau", a comentat vicepresedintele Miscarii Populare Clement Negrut, deputat si lider al MP Alba, citat de Unirea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marius Cracea exclus partid, #Cracea cauta iubita conferinta, #Cracea Miscarea Populara Giurgiu , #presedinte Miscarea Populara
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Are 38 de ani, sta cu parintii, citeste horoscopul zilnic...
Poza Kikiki
Kikiki
rank 2