Partidul lui Basescu, executat silit de o firma a lui Dan Andronic

Vineri, 22 Iulie 2016, ora 14:05 4573 citiri
Foto: Facebook/ Traian Basescu

Partidul Miscarea Populara, al carui presedinte este Traian Basescu, va fi executat silit in contul unei datorii neachitate catre firma First Communication SRL a lui Dan Andronic.

Firma a obtinut in instanta, marti, executarea silita a PMP, dupa ce inaintase sectiei civile a Judecatoriei Sectorului 1 o cerere in acest sens, scrie Jurnalul National.

Firma lui Dan Andronic a mai recuperat datorii restante in instanta de la partidul lui Traian Basescu in urma cu doi ani. O decizie similara in instanta s-a dat pe 30 octombrie 2014, cand Elena Udrea era presedintele formatiunii si candidat la alegerile prezidentiale. In acel caz, PMP a fost nevoit sa plateasca firmei lui Andronic peste 140.000 de lei, ceea ce s-a si intamplat pe 21 ianuarie 2015.

Amintim ca Dan Andronic este trimis in judecata de DNA in dosarul de retrocedari al printului Paul de Romania, alaturi de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, printre altii.

Andronic se afla sub control judiciar si este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de complicitate la trafic de influenta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii