Oprescu: Am fost viceprimarul lui Basescu si nu am putut lucra cu el

Joi, 08 Mai 2008, ora 22:00
3633 citiri
Oprescu: Am fost viceprimarul lui Basescu si nu am putut lucra cu el

Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a dezvaluit, joi, in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea Tv, ca a fost, timp de patru luni, viceprimarul lui Traian Basescu, insa a "fugit in Parlament", asa cum l-a acuzat Vasile Blaga, pentru ca nu a putut lucra cu actualul sef al statului.

"Am fost in 2000 viceprimarul lui Basescu timp de patru luni. Am plecat pentru ca nu puteam lucra cu Traian Basescu", a recunoscut Oprescu.

In replica, contracandidatul lui Oprescu la Primaria Capitalei din partea PD-L, Vasile Blaga, l-a intrebat pe Sorin Oprescu cum va putea colabora cu toti consilierii daca nu a putut cu un singur om, cu Traian Basescu.

"Domnul Oprescu a spus ca nu a putut lucra cu Basescu. Cum va putea lucra Oprescu cu toti consilierii daca nu a putut lucra cu un singur om, cu Traian Basescu?", l-a criticat Blaga. Dupa intrebarea lui Vasile Blaga, Sorin Oprescu si-a schimbat declaratia si a spus ca, de fapt, Traian Basescu este cel care nu a putut lucra cu el.

"Voi lucra foarte bine cu consilierii. Daca nu vor, cu dumneavoastra in calitate de viceprimar (referindu-se la Vasile Blaga n.r.), voi chema oamenii sa-si spuna parerea", a gasit solutia candidatul independent la Primaria Capitalei.

Toti cei noua candidati la Primaria Capitalei au primit, joi, adeverinte de necolaborare cu fosta Securitate, a anuntat, joi, Ladislau Csendes, transmite NewsIn.

Vasile Blaga-PD-L, Cristian Diaconescu-PSD, Ludovic Orban-PNL, Codrin Stefanescu-PC, Verginia Verdinas-PRM, Cozmin Gusa-PIN, independentul Sorin Oprescu, Aurelian Pavelescu- PNTCD si Gheorghe Ioniceanu-Partidul Verde pot candida pentru cursa de edil al Bucurestiului.

Pe de alta parte, in ciuda adeverintelor primite de la CNSAS, potrivit unor surse din institutie, Cristian Diaconescu are dosar de urmarit, insa acesta este "destul de subtire".

Intrucat nu exista niciun indiciu ca ar fi colaborat, si el a primit, ca toti ceilalti, adeverinta de necolaborare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Traian Basescu, #primarie, #Sorin Oprescu, #Vasile Blaga, #viceprimar , #stiri Traian Basescu