Nicolai: Sotia este singura care nu l-a aplaudat pe Traian Basescu

Duminica, 15 Noiembrie 2009, ora 16:146383 citiri
Nicolai: Sotia este singura care nu l-a aplaudat pe Traian Basescu

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai l-a criticat, duminica, pe seful statului Traian Basescu pentru faptul ca in mandatul sau a promovat in politica doar 'femei care au facut rau Romaniei'.

Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai sefului statului care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.

'Presedintele Basescu vorbea ieri (sambata - n.r) despre femei si spunea ca le-a promovat. Cum iti explici domnule Basescu ca singurul om care nu te-a aplaudat, din grupul de langa tine, a fost sotia ta, Maria Basescu? Ai promovat sau promovezi un alt tip de femeie, care a facut mult rau Romaniei.

Milioanele cheltuite de femeile pe care le-ai promovat, domnule Basescu, puteau face bine copiilor nostri. De alt fel de femei in politica nu avem nevoie. O respectam pe doamna Basescu pe care tu nu ai respectat-o niciodata', a declarat Norica Nicolai, duminica, la Piatra Neamt, la mitingul electoral la care a participat si candidatul PNL la Presedintie, Crin Antonescu.

Circa 2.500 de simpatizanti liberali din tot judetul Neamt au participat duminica la mitingul electoral al candidatului PNL.

Inaintea mitingului, Crin Antonescu a avut o intalnire cu cadrele didactice din judet si a sustinut o conferinta de presa.

De la Piatra Neamt, Crin Antonescu a plecat la Bacau.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Stavrache
rank 2
Aproape ca mi-a fost mila de doamna Basescu. Maria Basescu a fost principala victima a lui Traian Basescu. Daca nu a aplaudat, inseamna ca are coloana vetebrala, pe langa faptul ca pe chipul dumneaei se putea citi rusinea si dezamagirea.