Gusa spune ca a vorbit la Washington de posibilitatea fraudarii alegerilor

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 21:372516 citiri
Gusa spune ca a vorbit la Washington de posibilitatea fraudarii alegerilor

Consilierul de campanie a lui Mircea Geoana, Cozmin Gusa, a declarat ca a discutat la Washington despre posibilitatea fraudarii alegerilor si despre implicarea unor institutii ale statului roman in acest proces.

"Inainte cu circa trei saptamani de turul intai am fost la Moscova. Am avut o intalnire oficiala cu directorul Casei Albe care ste directorul Casei Albe pentru Europa. Lui m-am plans in legatura cu posibilitatea de fraudare si i-am prezentat si documente. Am vorbit despre posibilitatea implicarii unor institutii ale statului roman in fraudarea alegerilor", a declarat acesta, anunta Realitatea Tv.

Cozmin Gusa spune ca dovezi legate de fraudarea alegerilor le-a prezentat public si dupa demiterea lui Dan Nica de la Ministerul de Interne.

"Dupa venirea lui Vasile Blaga la MAI au pus in pozitie de lupta pro Traian Basescu si anti Mircea Geoana toata aceasta structura. Acesta este motivul pentru care Vasile Blaga a functionat, chiar ilegal, cateva zile la MAI si motivul pentru care domnul Blaga a mers luni alaturi de caiva colegi la MAI", a mai mentionat consilierul lui Mircea Geoana.

Cozmin Gusa a refuzat sa spuna care a fost reactia oficialului american cu privire la datele privind o posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din Romania.