Gusa: Basescu si-a decapitat fata in direct pentru audienta

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 22:483102 citiri
Gusa: Basescu si-a decapitat fata in direct pentru audienta
Foto: Pro TV

Presedintele Traian Basescu a demonstrat ca este in stare de orice atunci cand vine vorba de metodele prin care isi atinge scopurile si ca nu ezita sa se foloseasca pana si de persoanele la care se presupune ca tine, crede noul consilier al lui Mircea Geoana, Cozmin Gusa.

Fost colaborator apropiat al lui Traian Basescu in campania electorala de acum cinci ani, Gusa a schimbat intre timp taberele si il critica dur pe actualul sef al statului pentru aparitia in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV, unde a spus ca numele Syda - porecla iubitului Elenei Basescu - este "infinit mai sanatos decat Hrebenciuc. Chiar si boala e mai sanatoasa".

"Si-a executat fata in direct doar ca sa capteze audienta. Putea sa raspunda la intrebari intr-un mod diplomat si elegant si sa zica 'E treaba fiicei mele'", a apreciat Gusa, miercuri, la Realitatea TV.

In cadrul aceleiasi emisiuni, Traian Basescu a dezmintit zvonurile potrivit carora fiica sa cea mica se va marita cu Syda: "Daca nu ma minte, nu se marita. Mi-a spus ca nu e adevarat ce se scrie in presa". (A.T.)