Fenechiu: Doar un nebun va accepta sa fie premierul lui Basescu

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 20:284798 citiri
Fenechiu: Doar un nebun va accepta sa fie premierul lui Basescu

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a comentat informatiile conform carora presedintele Traian Basescu i-ar fi propus functia de premier cuiva din PSD, altcineva decat Victor Ponta, posibil Mircea Geoana.

"Poate sa fie si vreun nebun care sa faca asta (altcineva in afara lui Ponta sa accepte nominalizarea ca premier din partea lui Basescu-n.red), numai un nebun ar putea", a spus Fenechiu pentru Ziare.com.

El a completat ca doar Victor Ponta poate fi premier in acest moment.

"Altcineva are sanse zero. Daca ar exista asa ceva, ar fi sanse sub zero. Vorbim de o alianta care a castigat toate colegiile din Romania. Cine poate sa vina si sa le spuna liderilor ei 'dati-va la o parte ca vin eu?'", a intrebat retoric deputatul de Iasi.

Miercuri au aparut o serie de informatii pe surse conform carora senatorul PSD Mircea Geoana ar fi negociat functia de premier cu Traian Basescu.

Anterior, presedintele PNL Crin Antonescu declarase ca seful statului ar fi sunat mai multi oameni din PSD.

"Vreau sa infirm si sa rog cu foarte multa insistenta sa nu se mai poarte numele meu cu privire la negocieri in interiorul USL si in exteriorul USL. Nu au fost si nu sunt negocieri. Declaratia mea reflecta si realitatile din PSD", a raspuns senatorul PSD Mircea Geoana, care a subliniat ca cel mai mult il preocupa situatia din Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News