Europarlamentare 2009: Flutur a votat pentru ca si Europa sa mai zica "da" Romaniei

Duminica, 07 Iunie 2009, ora 11:54
1291 citiri
Europarlamentare 2009: Flutur a votat pentru ca si Europa sa mai zica "da" Romaniei

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, si-a exprimat opiunia europarlamentara la ora 9.00, la Gura Humorului si a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru ca si Europa sa mai zica "da" cand Romania vrea ceva si a votat pentru ca si judetul Suceava sa fie reprezentat direct in Parlamentul European.

"Am votat pentru o Romanie europeana, am votat pentru ca si Europa sa mai zica "da" cand Romania vrea ceva. Am votat pentru ca judetul nostru, Suceava, sa fie reprezentat direct in Parlamentul European.

Am votat pentru modernizarea judetului Suceava, am votat pentru fonduri europene aduse aici, la Suceava, am votat pentru generatia tanara", a declarat vicepresedintele PDL Gheoerghe Flutur.

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a votat la Sectia de votare 148, amenajata la Scoala generala nr.4 din orasul Gura Humorului.

El a fost insotit de candiatul de pe pozitia a opta pe lista PD-L pentru aelgerile europarlamentare, Petru Luhan, de deputatii Gabriel Gospodaru, Sanda Maria Ardeleanu si Ioan Balan si de senatorul Sorin Fodoreanu. Luhan si Gospodaru au votat pe liste suplimentare.

Flutur spera ca prezenta la alegerile europarlamentare sa depaseasca 30 la suta.

"Sper sa depasim 30 la suta prezenta la vot. Vremea este frumoasa, probabil weekendul prelungit i-a facut pe multi sa plece de acasa. Insa eu sunt convins ca apelurile facute in ultimele zile au fost ascultate de catre cetateni.

Este o datorie civica si este foarte important pentru Romania sa se prezinte cu noua garnitura de europarlamentari cu o legitimitate data de un vot puternic, pentru ca este vorba de vocea autorizata a Romaniei in forul suprem al Europei", a mai spus Flutur.

La alegerile pentru Parlamentul European au depus liste de candidati sapte formatiuni politice, iar in cursa au intrat si doi candidati independenti.

Astfel, la scrutin participa candidati ai PD-L, PSD-PC, PNL, UDMR, PNTCD, PRM si ai Fortei Civice. Cei doi candidati independenti sunt Elena Basescu si Pavel Abraham.

Romania va trimite in Parlamentul European 33 de reprezentanti pentru un mandat complet, de cinci ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gheorghe Flutur, #alegeri europarlamentare 2009, #europarlamentare 2009 , #stiri Traian Basescu
Comentarii
Poza Kazimir
Kazimir
rank 1
“cei mai buni" (PDL): care pot da din nou - dupa 20 de ani - un Nume Bun pentru Romania
C
cetatean_revoltat_ APOLITIC
rank 1