Elena Udrea: PDL are nevoie de Traian Basescu (Video)

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 08:31
2582 citiri
Elena Udrea: PDL are nevoie de Traian Basescu (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

PDL are nevoie de Traian Basescu, atat in interiorul cat si in exteriorul partidului, sustine deputatul democrat-liberal Elena Udrea.

"Ca PDL are nevoie de Traian Basescu am spus-o in repetate randuri: in interiorul si in exteriorul partidului. Unii au fost de acord cu mine, destul de multi, altii au incercat sa ma convinga ca poate e mai bine ca partidul sa aiba un alt drum. Am luat in calcul si ideea ca as putea sa fiu eu subiectiva", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Democrat liberala afirma ca nu poate sa inteleaga de ce un partid renunta la electoratul sau, precizand ca "increderea votantilor este lucrul pe care trebuie sa-l aperi cu hotarare".

"Ceea ce insa nu pot intelege, nici in ruptul capului, este insa renuntarea unui partid, a oricarui partid, la un electorat al sau. Atat timp cat voturile sunt moneda cea mai de pret in politica, sa incerci sa te indepartezi voit de un electorat e cel putin ilogic. Increderea votantilor este lucrul pe care trebuie sa-l aperi cu hotarare, nu trebuie sa-i lasi sa ti-i ia altul, nu trebuie sa fii pasiv fata de ei", mai scrie Udrea.

Deputatul PDL afirma ca spune aceste lucruri gandindu-se la declaratiile lui Crin Antonescu cum ca este interesat "intr-un mare grad" de electoratul lui Traian Basescu.

Potrivit Elenei Udrea, aceste declaratii "arata doua lucruri": "Pe de o parte, ca PDL nu face suficiente eforturi sa-si mentina aceasta baza de votanti si ca liderul liberalilor va incerca sa ne ia de sub nas voturile in 2014. Pe de alta parte, ca pe acest electorat este o mare batalie politica astazi - se pune problema cine-l va mosteni? Raspunsul este simplu: cine-l va dori mai mult, cine-l va convinge ca e in stare sa continue proiectele lui Traian Basescu".

"Sigur ca, la prima vedere, Antonescu nu prea are sanse, dat fiind track-record-ul sau. Insa, daca noi, PDL, vom continua in cheia in care pare ca nu ne intereseaza ce se intampla cu cei care au votat cu noi chiar in 2012, pentru ca eram "oamenii lui Basescu", ar putea aparea cineva care chiar sa fie convingator in dorinta de a reprezenta acest electorat.

In logica aceasta, mi se pare mai util sa cauti acum un continuator al proiectelor lui Traian Basescu, un urmas, daca vreti, decat o alternativa. Mai ales ca optiunile alternative sunt palide, stravezii chiar, ca sa folosesc un eufemism. In incheiere, as spune ca nu toti mesagerii aduc vesti rele si ca acestia sunt mai mult decat bine intentionati, dorind cu adevarat binele PDL si al dreptei romanesti", incheie Elena Udrea.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea Traian Basescu PDL, #candidat PDL prezidentiale, #electorat PDL , #PDL