Dominic Gerea (PNL): Daca ramane Basescu, ne indreptam catre privatizarea bugetului

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 19:55
1829 citiri
Dominic Gerea (PNL): Daca ramane Basescu, ne indreptam catre privatizarea bugetului

Daca va ramane la putere Traian Basescu, ne indreptam catre "domnia bunului-plac si catre privatizarea bugetului Romaniei", a declarat vineri, la TV Ziare.com, viceliderul grupului parlamentar PNL, Andrei Dominic Gerea.

Potrivit acestuia, alianta dintre PSD si PNL nu poate fi condamnata, in conditiile in care PD-L a facut o alianta imorala cu PSD.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu Andrei Dominic Gerea.

"In Romania nu se va mai putea face guvernarea de unul singur multa vreme de acum incolo, Romania are nevoie de un guvern stabil si de o majoritate parlamentara. PNL a fost aliat cu PD, ati vazut ce a iesit. PSD s-a aliat cu PD si ati vazut ce a iesit. Nu cred ca si-a pus nimeni intrebarea daca este moral sa se alieze PD cu PSD. Nu este cazul sa ne arate cu degetul si sa ne bata obrazul", a declarat Gerea, adaugand ca PNL va alege acel candidat care respecta democratia.

Gerea adauga ca Mircea Geoana, spre deosebire de Traian Basescu, inca nu a incercat sa distruga institutiile statului.

"Ceea ce ne intereseaza este ca pana acum domnul Geoana n-a atacat institutiile statului, nu a dat semne ca ar dori sa desfiinteze lucrurile care au fost castigate la Revolutie cand au murit tineri (...) pentru democratie", a declarat Gerea.

Cei care au murit in strada la Revolutie si-au dorit "ca Romania sa prospere si sa nu aiba tatuci", sustine liberalul.

PSD si PNL s-au inteles pentru reducerea cotei unice si a CAS-ului

Viceliderul grupului parlamentar PNL sustine ca intelegerea PSD-PNL prevede si implementarea unor masuri economice care sa ajute la iesirea din criza economica, precum reducerea cotei unice si a CAS-ului.

Daca Mircea Geoana milita, pana nu demult, pentru introducerea unui impozit gradual, "care ne-ar fi adus cu cinci ani in urma", acum partidele au convenit reducerea cotei unice, reducerea CAS-ului si eliminarea impozitului forfetar, care "a fost un dezastru", sustine Gerea.

"CAS-ul trebuie sa fie modificat, cota unica trebuie sa fie scazuta, pentru ca altfel toti investitorii vor pleca in Bulgaria si ei au atras in acest an de criza investitii importante. Vremea luptelor politice a trecut si trebuie sa ne concentram pe masuri economice concrete. Suntem singura tara din estul Europei care nu a luat nicio masura anticriza, se vede", a mai declarat Gerea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dominic Gerea, #Gerea Ziarecom, #regim Basescu, #Basescu privatizare buget , #stiri Traian Basescu