Crin Antonescu versus Traian Basescu, sambata, la Cluj

Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 22:56
4083 citiri
Crin Antonescu versus Traian Basescu, sambata, la Cluj

O confruntare electorala intre Crin Antonescu si Traian Basescu va avea loc sambata, la Cluj, la ora 15.00. Intalnirea a fost stabilita si confirmata de staff-ul de campanie al celor doi candidati, potrivit Antena 3.

Presedintele Traian Basescu a raspuns invitatiei lansate de liderul PSD Mircea Geoana, de a organiza o dezbatere publica, in conditiile in care acesta il acuza ca se teme de o confruntare.

"Regret faptul ca presedintele Basescu refuza duelul direct", a declarat Mircea Geoana, joi la Sibiu, potrivit NewsIn.

Seful statului l-a inclus insa intr-o eventuala confruntare si pe candidatul PNL, Crin Antonescu, spunand ca acesta are mari sanse sa intre in turul doi, la fel ca liderul PSD.

"Mircea Geoana vorbeste de parca ar fi deja in turul doi. Eu cred ca sunt trei candidati care au sanse sa intre in turul doi, sanse mari: eu, Crin Antonescu si Mircea Geoana. Nu putem spune ca vreunul dintre noi este in turul doi deja", a declarat Traian Basescu, adaugand ca, in caz ca s-ar organiza dezbateri publice, "trebuie extinsa putin aria invitatiilor".

Liderul PNL, Crin Antonescu, a intervenit in direct intr-o emisiune la Realitatea TV, pentru a anunta ca este pregatit sa participe "oricand, oriunde si pe orice tema" la o dezbatere cu oricare dintre contracandidatii sai.

Invitat in platoul Antena 3, ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, a declarat ca se bucura ca se va organiza o astfel de dezbatere. Fostul sef de campanie al lui Traian Basescu a adaugat ca Mircea Geoana nu va participa la o dezbatere cu seful statului, in conditiile in care acesta "nu ii poate face fata" presedintelui.

Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca Mircea Geoana are programate intalniri cu electoratul la Braila sambata si ca nu isi va schimba programul pentru a participa la o dezbatere cu Traian Basescu. Mircea Geoana "vorbeste cu oamenii", a declarat Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu, #confruntare Basescu Antonescu, #dezbatere publica Antonescu , #Crin Antonescu