Crin Antonescu: Este momentul sa facem o optiune radicala pentru Romania

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 23:16
2524 citiri
Crin Antonescu: Este momentul sa facem o optiune radicala pentru Romania
Foto: Realitatea TV

Liderul PNL, Crin Antonescu, a participat, vineri, la Brasov, la prima actiune electorala alaturi de candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, transmitandu-le celor care l-au votat in primul tur sa nu-si piarda increderea in el, deoarece este momentul sa faca o optiune radicala pentru Romania.

"Ma adresez celor doua milioane de romani care mi-au acordat votul, spunandu-le sa nu-si piarda increderea, sa nu-si piarda increderea in mine, ca nu au votat degeaba. Este momentul pentru o optiune radicala pentru Romania. Eu am facut aceasta optiune intr-un moment de rascruce pentru tara, chiar daca poate sunt dezamagit ca am pierdut. Pot intelege optiunea celor care m-au votat de a nu veni la vot, dar le cer de a-mi asculta chemarea de a vota pentru binele Romaniei, pentru proiectele mele pentru Romania, sa voteze Mircea Geoana", a spus Crin Antonescu, la mitingul de la Brasov.

Antonescu a mai spus ca a fost sfatuit sa nu se alature lui "comunistilor" in campania electorala, dar a decis sa se bata pana la sfarsit impotriva lui Traian Basescu, chiar daca are pareri politice diferite fata de aliatii sai actuali.

"Suntem aici oameni cu pareri politice diferite, ne separa multe, dar adevarul este unul singur: Romania trebuie scoasa de sub dictatura iminenta a lui Traian Basescu. Mi s-a cerut sa nu ma alatur comunistilor, dar eu cred ca mai comunist este cel care crede ca doar el are dreptate, iar partid comunist este cel care da oamenii afara din functii doar pentru a numi proprii membrii de partid. Romania nu mai poate sta cinci ani sa se lupte cu mogulii, pe mine nu ma intereseaza mogulii si nu ma intereseaza nici Traian Basescu si nu ma intereseaza o politica plina de populism si demagogie. Ma intereseaza doar viitorul acestui popor si pentru asta am propus lui Mircea Geoana un proiect politic pe care acesta l-a acceptat, un proiect prin care vrem o schimbare radicala a modului de a face politica in Romania", a declarat Antonescu.

Acesta a sustinut ca este pentru prima oara in istoria Romaniei cand un lider politic si-a spus optiunea fara a negocia nimic pentru sine si partidul pe care-l reprezinta, iar un alt lider a raspuns "Da" fara a se targui, iar acest lider a fost Mircea Geoana.

"Garantez celor care m-au votat ca ma voi bate pentru proiectele mele in continuare, pentru proiectele mele care sunt unele menite a dezvolta Romania. Garantez alegatorilor ca guvernarea va fi una transparenta, ca facem o alinata politica cinstita prin care sa construim pentru Romania", si-a incheiat Crin Antonescu discursul sau de la Brasov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#Antonescu acord PSD, #Antonescu Geoana campanie electorala, #Antonescu alegeri prezidentiale, #alegeri prezidentiale 2009, #alegeri prezidentiale Romania , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Un Crin Antonescu dezlantuit in iubirea fata de ideile lui Ilici Iliescu ! Un vopsit in culori de liberal , dar putred si dator vandut gazarului securist Patriciu si a masoneriei din spatele lui .