Combinatii de executat Alexandru Sassu

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 07:081627 citiri
Combinatii de executat Alexandru Sassu

Niste persoane care se gandesc cum sa creasca audienta TVR, pentru ca fara vizitele periodice ale lui Traian Basescu in fata natiunii, si rezolvarea problemei Alexandru Sassu, la televiziunea publica se anunta lupte grele, ne spun ca s-au facut pariuri cat mai rezista actualul presedinte-director general in functie.

Calculele arata ca voturile necesare s-ar strange, la o adica, daca larga coalitie aflata la putere si-ar pastra calitatea si in momentul deciziei. Numai ca UDMR, care se afla in postura sa faca jocurile, si, dupa cum s-a obisnuit, nu joaca sa piarda, cere niste avantaje.

Prin mintea unor lideri maghiari a trecut chiar varianta ca Sassu sa fie inlocuit cu o doamna unguroaica, dar cineva le-a batut obrazul si le-a spus ca se intind cam mult. Dar sef la Actualitati? Nici! Dar niste programe mai consistenta in limba maghiara? Asta se poate! Si mai ce?

Ei bine, si de-aici, drumurile ajung la Guvern, unde se pare ca mai sunt niste fonduri care stau degeaba. Si niste functii pe langa ele...

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News