Cine este candidatul PMP la Primaria Craiova. Basescu: Pe Olguta o vreau batuta...in alegeri

Duminica, 20 Martie 2016, ora 16:32 6077 citiri
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul deputat PDL Gelu Visan candideaza din partea PMP pentru Primaria Craiova, liderul formatiunii, Traian Basescu, spunand, duminica, la lansarea candidatilor, ca pe Lia Olguta Vasilescu, actualul primar, o vrea "batuta... in alegeri".

La finalul discursului tinut in sala Casei Studentilor din Craiova, la lansarea candidatilor PMP la alegerile locale, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a spus ca si-ar dori sa o vada "batuta" pe Olguta Vasilescu. Dupa ce cele cateva sute de persoane prezente au izbucnit in ras, Basescu a completat "in alegeri".

"Eu respect femeile, dar pe Olguta o vreau batuta... in alegeri", si-a incheiat Traian Basescu discursul, citat de News.ro.

Basescu: Stalin si Hitler au stabilit sa se rupa Basarabia din Romania. De ce nu am avea toti aceeasi cetatenie?

Basescu: Obiectivul de tara al partidului nostru e unirea Romaniei cu R. Moldova

Traian Basescu a participat, duminica, la evenimentul care marcheaza lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara din judetul Dolj pentru alegerile locale.

Astfel, pentru functia de primar al municipiului Craiova a fost desemnat sa intre in lupta electorala Gelu Visan, fost deputat democrat-liberal.

Basescu nu-si poate inregistra partidul: Ne lamureste cum procedeaza la alegeri

Basescu nu renunta si duce lupta la CEDO: Procurorul s-a abatut cu toata forta statului impotriva unui partid

De asemenea, PMP Dolj si-a stabilit lista persoanelor care vor candida pentru consilieri judeteni, doua dintre acestea luptandu-se pentru a ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

In situatia in care PMP va castiga un numar suficient de mandate de consilier judetean pentru numirea unui presedinte, omul de afaceri Ionel Groza, fost subprefect de Dolj, si Dan Paloiu, fost consiler judetean din partea PDL, isi vor disputa aceasta pozitie in interiorul partidului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News