Cezar Preda: Ce face Basescu, nimic nou sub soare. Am preferat meciul

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 11:27
5669 citiri
Cezar Preda: Ce face Basescu, nimic nou sub soare. Am preferat meciul

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a comentat atacurile lui Traian Basescu la adresa liderului partidului, Vasile Blaga, spunand ca acesta se implica in campania pentru alegerea presedintelui formatiunii.

"Am auzit ce a spus domnul Basescu, am vazut cateva minute, dar am preferat sa ma uit apoi la meciul Inter-CFR Cluj, a fost mult mai interesant.

Nu fac comentarii, nu e nimic nou sub soare. N-am niciun dubiu ca domnul Basescu se implica in campania din PDL", a spus Cezar Preda pentru Ziare.com

El l-a aparat pe Vasile Blaga si a respins aluziile lui Traian Basescu, cum ca acesta ar face jocuri incorecte pentru a fi reales presedinte PDL.

"Blaga e un om cinstit, dom'le! Daca era necinstit, era necinstit si cand s-a organizat conventia la care a fost ales Basescu, la conventia la care a fost ales Boc", a mai comentat deputatul PDL.

Cu toate astea, el spune ca echipa Blaga, din care face parte, merge mai departe, chiar in conditiile grele de acum. "Noi ne facem treaba, stim ce avem de facut", a conchis Preda.

Basescu il desfiinteaza pe Blaga: Ce ai, frate, cu partidul asta, vrei sa-l predai la cheie

Traian Basescu l-a atacat dur pe presedintele PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca se foloseste in campania interna de partid tocmai de sloganurile PSD.

"Sa te bati in interiorul partidului cu echipa care a trecut tara prin criza, in loc sa te bati cu Guvernul, care ti-a marit taxele, impozitele? Ce ai, frate, cu partidul asta? Vrei sa-l predai la cheie?

Nu e acceptabil sa faci campanie interna blamand Guvernul care a trecut tara prin criza (Cabinetul Boc - n.red). Nu-i adevarat ca au pierdut din cauza masurilor de austeritate, ci din lasitatea de a explica. Ei s-au ascuns in transee si vedem cum gasim un colegiu", a atacat Traian Basescu, joi seara, la B1 TV.

"Cand tu strambi mecanismele interne, te faci ca faci analize, dar in toate organizatiile ataci guvernarea Boc ca fiind cauza, fara sa spui ca 'Bai, frate, dupa ce Boc a castigat din noul Clujul, mi-a dat mie prin cap sa ma fac din nou presedinte si mi-am dat lovitura cu baietii din organizatiile mele, care oricum nu au obtinut niciun bun rezultat si l-am atacat pe Boc ca s-au obtinut doar 23% la locale", a adaugat presedintele.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Cezar Preda raspuns Basescu, #Traian Basescu atac Vasile Blaga , #PDL