Ce zice UDMR de suspendarea lui Basescu

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 19:10
3099 citiri
Ce zice UDMR de suspendarea lui Basescu
Foto: Facebook/Kovacs Peter

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, sambata, ca reprezentantii Uniunii au aflat din presa despre initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, de suspendare a presedintelui, si considera acest demers ca fiind unul lipsit de sens.

Kovacs Peter a precizat ca aceasta initiativa este parte a campaniei electorale, iar UDMR nu va intra in jocuri politice inutile, de acest gen.

"Noi am aflat din presa despre aceasta initiativa, nimeni nu ne-a cautat si nimeni nu ne-a cerut sprijinul. Credem ca este o initiativa care nu are absolut niciun sens si nu putem sa sustinem acest lucru. Este foarte clar, este parte a campaniei electorale.

Noi avem un candidat in aceasta campanie si nu vrem sa invingem niciun alt candidat. Candidatul nostru vrem sa fie vocea comunitatii maghiare, noi vom vorbi despre problemele si asteptarile comunitatii maghiare si nu vom intra in jocuri politice inutile, de acest gen", a declarat secretarul general al UDMR, Kovacs Peter.

Tariceanu face calendarul unei noi suspendari a lui Basescu: Referendum la 2 noiembrie

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, a propus initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu. Tariceanu a avansat si un calendar vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.

Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Traian Basescu a fost intrebat, in conferinta de presa sustinuta la Newport, dupa summit-ul NATO, daca ii este teama de o noua suspendare din functie.

"Intru in campanie si nu o sa le fie bine, sa stiti ca in campanie am capacitate uriasa de revitalizare", a raspuns el.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#UDMR suspendare Basescu, #Tariceanu suspendat Basescu UDMR , #suspendare Basescu