Catalin Nechifor la TV Ziare.com: Fetele lui Basescu au dat gres

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 18:21
2293 citiri
Catalin Nechifor la TV Ziare.com: Fetele lui Basescu au dat gres

Mandatul lui Basescu a fost marcat de problemele create de femeile care ii spunt apropiatele lui Traian Basescu: Elena Udrea, Roberta Anastase si Elena Basescu, a declarat, pentru TV Ziare.com, deputatul PSD Catalin Nechifor.

Prestatia ministrilor Elena Udrea si a Monicai Iacob Ridzi, dar si implicarea acestora in campania electorala a Elenei Basescu la alegerile europarlamentare este motivul pentru care tinerii in politica nu se bucura de incredere, a declarat Nechifor.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu deputatul Catalin Nechifor.

"N-as vrea sa fiu foarte rautacios cu fetele din PD-L, insa s-a dovedit ca aproape toate au fost implicate mai mult sau mai putin in campania parlamentara pentru domnisoara Elena Basescu si au fost bani care se pare ca au primit si destinatie electorala. Insa am incredere ca DNA-ul si alte institutii ale statului, cand vor fi eliebrate de o povara care se cheama din pacate Traian Basescu, vor putea sa vina in fata natiunii si sa spuna daca persoanele cercetate au gresit si daca nu, ne cerem noi scuze", a declarat Nechifor.

Potrivit deputatului PSD, Traian Basescu a incercat sa pastoreasca un grup de interese: "Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi si Elena Udrea sunt acele esantioane importante din zona prezidentiala care au clacat in politica tanara si care au facut ca tinerii sa fie priviti cu neincredere in politica", adauga Nechifor.

Atitudinea lui Traian Basescu tinde sa alunece catre dictatura, continua deputatul, in conditiile in care acesta incearca sa controleze toate deciziile politice care se iau in stat. Acesta a primit insa o lovitura grea prin decizia de luni a Curtii Constitutionale, potrivit careia motiunea de cenzura este constitutionala.

"Se confirma ca aceasta presiune exista, ca tendinta catre dictatura exista. Un presedinte ca Traian Basescu si-ar dori un parlament supus, care sa nu -l mai suspende atunci and considera de cuviinta, un prim-ministru care sa fie intr-adevar foarte docil si sa raspunda la comanda, si o clasa politica care sa mearga pe stadioane si sa fac acea Daciada de care am uitat cu totii", conchide Nechifor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Catalin Nechifor PSD, #fetele lui Basescu, #fete Basescu gres , #Elena Basescu