Catalin Dumitru, consilierul lui Alexandru Sassu la TVR

Vineri, 20 Iulie 2007, ora 18:46 851 citiri

Catalin Dumitru, fostul consilier de stat al presedintelui Traian Basescu, a declarat vineri, pentru NewsIn, ca va fi unul dintre consilierii pe probleme de comunicare ai directorului general interimar si presedinte interimar al Consiliului de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Alexandru Sassu.

"Voi incepe de luni sa lucrez. Eu voi fi consilierul lui Alexandru Sassu pe probleme de comunicare si voi lucra cu departamentul de comunicare al TVR. Urmeaza sa mai am luni cateva discutii cu Alexandru Sassu", a precizat Catalin Dumitru.

Catalin Dumitru a fost consilier de stat in Departamentul de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale de la inceputul mandatului presedintelui Traian Basescu si pana in data de 7 mai, cand si-a prezentat demisia, din motive personale. El a fost unul dintre consilierii care au ramas la Cotroceni pe perioada suspendarii lui Traian Basescu si a interimatului lui Nicolae Vacaroiu.

Alexandru Sassu a fost numit, in data de 28 iunie, de plenul Parlamentului, ca director general interimar al SRTv si ca presedinte interimar al Consiliului de Administratie pana in data de 1 octombrie.

Sassu, interimar la TVR; Popescu la CNA

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News