Basescu sustine ca Iohannis a promulgat legea care a inchis dosarul lui Robert Negoita

Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 19:59 8852 citiri
Foto: Facebook/Traian Basescu

Traian Basescu a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca "mafiile transpartinice PNL-PSD functioneaza perfect". Fostul sef al statului da ca exemplu legea prin care sunt amnistiati fiscal dezvoltatorii imobiliari evazionisti.

Proiectul legislativ a fost initiat de parlamentari PNL, printre care si Raluca Turcan si a fost promulgat de presedintele Iohannis pe 15 ianuarie 2018.

"Mafia este transpartinica (Legea 29 din 2018). Dupa ce au rupt oficial cardasia cu PSD-ul prin spargerea monstruosului USL, liberalii nu mai prididesc tipand demagogic in apararea justitiei. Uita ca urlau din toti rarunchii si cu ochii bulbucati, cu glasuri cand mai baritonale cand mai pitigaiate, cand pe stadioane, cand in piete publice, cand pe la gardurile Cotrocenilor, voiculesciana zicere 'nu avem puterea pana nu controlam justitia' sau 'Basescu la puscarie'. Din pacate, mizeria USL-ului este mai actuala ca oricand, iar mafiile transpartinice PNL - PSD functioneaza perfect", a scris presedintele PMP pe Facebook.

Traian Basescu a oferit si "primul exemplu de lupta liberala pentru combaterea coruptiei". "Deputatii PNL Ion Stefan, Raluca Turcan (si tu Ralucuta?), Claudiu Racuci si Bogdan Hutuca initiaza o lege prin care se da amnistie fiscal pentru dezvoltatorii imobiliari evazionisti. Initiativa trece fulgerator prin Senat si Camera deputatilor, este trimis la promulgare pe 30 decembrie si promulgata pe 15 ianuarie 2018 de Iohannis", sustine Traian Basescu.

Traian Basescu afirma ca aceasta lege a inchis "dosarul unei evaziuni de 77,5 milioane ron (16,5 milioane euro) facuta de PSD-istul Robert Negoita la vanzarea celor 1250 apartamente construite in Bucuresti."

"Nu cred ca Raluca Turcan sau Klaus Iohannis sau consilierii domniei sale nu stiau cazul PSD-istului Robert Negoita atat de mediatizat de presa", spune Basescu. "Cu siguranta sunt si multi altii pe care eu nu-i stiu", afirma liderul PMP, adaugand ca sunt "destui evazionisti in imobiliare, protejati in mod egal de PSD si PNL".

Basescu spune ca explicatia pentru avizele rapide si pozitive din comisii, dominate de PSD si PNL, sta "in buna cooperare dintre evazionistii sustinuti transpartinic si politicienii servitori ai evazionistilor"."Desigur, serviciul nu este gratuit", precizeaza fostul sef de stat.

Traian Basescu afirma ca incepe sa inteleaga "tot mai bine usurinta cu care doamna Viorica Vasilica Dancila a obtinut desemnarea". "Spun ce-am mai spus: mafia este transpartinica, indiferent daca ne place sau nu", adauga presedintele PMP.

Basescu incheie precizand ca postarea sa "nu este un atac la Turcan sau Iohannis, este doar o constatare".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News