Basescu spune ca vom importa asiatici si musulmani, daca nu facem mai multi copii

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 16:33 3993 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PMP, Traian Basescu, a spus sambata ca Romania va fi nevoita sa importe asiatici sau musulmani, daca nu creste cumva natalitatea.

"Suntem o tara care nu are potential de crestere, pentru ca nu are cu cine si va fi in fata a doua alternative: sa ramanem plafonati din punct de vedere al cresterii economice sau sa importam asiatici, musulmani de prin Orientul Mijlocul sau de pe unde vom apuca.

Numai ca noi am vazut experienta statelor care au facut acest lucru. Franta, Germania, Italia, Olanda, Belgia sunt tari in care este afectata insasi fibra crestina a popoarelor. Or, pentru noi devine extrem de important sa gasim solutii ca familiile sa aiba copii", a spus fostul sef de stat la lansarea candidatilor PMP Suceava pentru alegerile parlamentare.

Basescu considera suficient sprijinul financiar acordat in prezent mamelor, insa crede ca e nevoie de un program national de constructie de crese si gradinite. Asta pentru ca, acum, femeile nu-si pot lasa copiii in nesiguranta si sa mearga la serviciu.

Citeste si Romania, in pericol sa devina "Republica batranilor", dar si Populatia Romaniei, scadere alarmanta: Suntem la nivelul lui 1966. Anual dispar doua orase mici

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News