Basescu: Reactia lui Voiculescu, de om vinovat. Avea un muscoi mare pe cap?

Joi, 01 Mai 2014, ora 15:14
3319 citiri
Basescu: Reactia lui Voiculescu, de om vinovat. Avea un muscoi mare pe cap?
Foto: B1TV

Traian Basescu a declarat, joi, ca nu intelege reactia lui Dan Voiculescu fata de arestarea judecatorului Stan Mustata, cata vreme acesta spune ca nu il cunoaste si nu are legatura cu acuzatiile din dosar, in care, de altfel, numele lui nici nu apare.

Declaratiile au fost facute in contextul in care judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, membru in completul care judeca dosarul ICA, a fost retinut si ulterior arestat preventiv chiar in ziua procesului lui Dan Voiculescu, iar acesta a anuntat ca a cerut Parchetului sa ancheteze DNA.

DNA: Cum negociau spaga oamenii judecatorului Mustata: Trageau des apa la WC, de frica SRI

Dan Voiculescu cere procurorului general sa ancheteze DNA in cazul judecatorului Mustata

Presedintele a spus ca este o "exagerare fara baza legala".

"Voiculescu a vrut sa impresioneze. Nu am sa inteleg de ce a iesit in conferinta, ca nu il acuzase nimeni. Avea un muscoi mare pe cap? Sunt aberatii, nu poti sa aduci in fata comisiei parlamentare vreun procuror sau judecator. Reactia lui a fost reactia unui om vinovat. Se astepta sa il ia si pe dansul? Nu am vazut in comunicatele DNA ceva legat de dansul. Aproape il pune in situatia de suspect", a declarat presedintele, intr-o emisiune la postul B1TV.

Basescu: Nimeni, dintre cei care fura, sa nu stea linistit!

Supunerea lui Ponta fata de trustul lui Voiculescu e catastrofala in ochii partenerilor

Nu a fost singurul atac la Dan Voiculescu si trustul media pe care il patroneaza. Seful statului a spus ca premierul Victor Ponta se comporta ca o marioneta trasa de doua sfori "baronetul si trusturile media".

"Supunerea fata de trustul lui Voiculescu e catastrofala in ochii partenerilor nostri externi. Goana lor pentru imagine i-a facut sa sacrifice orice pentru a avea trustul lui Voiculescu in spatele lor. Ponta nu e unicat. La suspendarea din 2007, Voiculescu a fost primadona, iar Tariceanu si-a sascrificat presedintele, impreuna cu Geoana. A urmat a doua suspendare. Antonescu si Ponta, de dragul imaginii au facut tandari statul de drept (...)

Daca as fi acceptat sa fiu un supus al lui Voiculescu, Vintu, Ghita, as fi dus-o foarte bine ca imagine. Au coborat prea jos, sunt oameni slabi, care au depins intotdeauna de altii", a acuzat Traian Basescu.

Propaganda distruge securitatea nationala

In context, acesta a facut referire la mesajul SUA transmis recent impotriva coruptiei, in contextul crizei din Ucraina, si a reamintit ca in Strategia nationala de Aparare, remisa in 2010 Parlamentului, campaniile de presa comandate impotriva statului apar ca un risc major.

"Marele risc este daca aceasta tara va fi corupta. E fundamental ca institutiile statului roman sa faca dovada ca nu pot fi corupte nici de Voiculescu, nici de Ghita. (...) Mai este un aspect, am discutat ieri cu domnul Rose - moralul populatiei. Trebuie sa ai o natiune viguroasa la frontiera UE. Propaganda distruge securitatea nationala, cum fac salariatii de la Antena3 sau de la mogulul Ghita. Nu se poate sa subrezesti fibra nationala a statului atacand institutiile", a mai afirmat presedintele.

CNA, o cangrena

Intrebat de ce nu reactioneaza Consiliul National al Audiovizualui, acesta a rostit vorbe grele atat despre institutie cat si despre presedintele Laura Georgescu.

"Niciodata CNA nu a fost atat de aservit politic cum este acum. CNA a devenit o cangrena a institutiilor statului. Ca sa isi arate slugarnicia fata de Ponta, Laura Georgescu a zis 'sa controlam si Internetul, Victoras, sa nu mai spuna nimeni nimic de barca, de plagiat'. CNA e cangrenat, ca si ANAF sau altele. Trebuie sa le curatam, sa le depolitizam. E un esec al mandatelor mele", a recunoscut Traian Basescu.

Basescu: Voiculescu se va duce la Cotroceni ca la el acasa, daca Ponta ajunge presedinte

De asemenea, Dan Voiculescu a fost mentionat si in contextul alegerilor prezidentiale din acest an, la care este de asteptat ca Victor Ponta sa candideze din partea PSD.

"Pentru a satisface baronii, el a mers cu Voiculescu si la suspendarea din 2007, si in 2012. El ar face compromisuri ca sa nu ajunga la suspendare. Eu am avut limita destul de scazuta in a face compromisuri de acest tip. Eu mi-am asumat riscurile suspendarilor generate de mafia politica, de care vorbesc americanii. Ponta va ceda, Voiculescu se va duce la Cotroceni ca la el acasa, daca Ponta ajunge presedinte", s-a aratat convins Traian Basescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Basescu Voiculescu Mustata muscoi, #Basescu Voiculescu judecator arestat, #Basescu presa , #presedinte
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Muscoiul nu este pe capul turnatorului Voiculescu,