Basescu, prima reactie dupa retinerea Elenei Udrea: Cred in omul asta (Video)

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 14:03
13478 citiri
Basescu, prima reactie dupa retinerea Elenei Udrea: Cred in omul asta (Video)
Foto: B1TV

Traian Basescu a venit, miercuri, la sediul central al PMP pentru a-si lua in primire noul birou, preilej cu care a comentat retinerea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, spunand ca el crede in continuare in nevinovatia ei si spera ca va reusi sa si-o dovedeasca in instanta.

"Am discutat cu liderii despre constructia unui partid mare si puternic. Am fost in birou, am deschis calculatorul, functioneaza. E micut, e curat, imi place", a comentat fostul presedinte conditiile de lucru care i-au fost puse la dispozitie de liderii PMP.

Traian Basescu, prima vizita la sediul PMP

Basescu revine in politica: Vreau sa fiu partenerul PMP - cum si-a aparat mandatele de la Cotroceni (Video)

Intrebat de jurnalisti despre situatia Elenei Udrea, fostul presedinte al PMP, Traian Basescu a declarat: "Justitia este corecta si nu eu voi discuta justitia, pe care am sustinut-o in independenta ei si in a face ce trebuie pentru a consolida statul de drept".

"Convingerea mea este ca in instanta, atunci cand procesul se va derula, va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia. Cred in omul asta, oricat de suparati ar fi unii pe mine. Nu pot sa abandonez ideea ca un om care mi-a fost atat de loial, peste noapte devine indezirabil", a declarat Traian Basescu, subliniind in ca o data ca Elena Udrea a fost partenerul lui politic pana la capat.

Fostul sef al statului s-a aratat convins ca Udrea "se va bate sa isi dovedeasca nevinovatia" si a subliniat ca "singurul moment in care as putea sa imi schimb parerea va fi daca judecatorii, cand se va termina procesul, vor decide altfel".

Intrebat despre mesajul transmis de Elena Udrea in parlament prin ducerea degetului la nas, Traian Basescu a ras zgomotos, dupa care a declarat ca nu a vazut dezbaterile care au avut loc in Parlament in ziua votarii celor 6 propuneri de urmarire penala si arestare preventiva facute de DNA.

La randul sau, Eugen Tomac, presedintele PMP, a vorbit despre situatia Elenei Udrea spunand ca nu comenteaza un proces pe rol.

"Ii transmitem gandurile noastre bune, sa aiba taria sa treaca peste toate incercarile. Speram sa isi dovedeasca in instanta nevinovatia", a mai spus acesta.

Elena Udrea a fost adusa cu duba politiei, miercuri, la ora 13:30, la Inalta Curte, unde se judeca solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea afla daca va fi arestata. Procesul incepe la ora 14.00

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Basescu birou PMP, #Basescu Udrea retinuta, #Basescu Udrea arestare , #Elena Udrea