Basescu: Ponta tot mincinos! Unde e respectul pentru popor si votul sau? (Video)

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 16:20 6166 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, duminica, pe Victor Ponta, pe care l-a numit "mincinos", dupa ce premierul a vorbit, intr-un discurs tinut la Congresul PSD, despre faptul ca nu a fost respectat votul romanilor la referendumul de demitere a sefului de stat din 2012.

"Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos! La Congresul de astazi al PSD, in timpul unui discurs mincinos despre propriile realizari la guvernare, Victor Viorel se plangea ca nu a fost validat votul de la referendumul de destituire din vara anului 2012, sustinand ca pentru el VOTUL POPORULUI este mai important decat institutiile si legile. Nu-i mai amintesc ca se faleste cu un vot furat si in urma unor proceduri care au blocat functionarea CCR", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Congres PSD: Social-democratii isi aleg noua conducere - LIVE

Fostul presedinte i-a atras atentia lui Ponta ca el si "gasca din jurul sau" au blocat dreptul romanilor din diaspora de a vota la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014.

"Dar daca are atat respect pentru votul romanilor, cum se face ca, impreuna cu gasca din jurul sau, le-a blocat dreptul la vot la prezidentialele din noiembrie 2014. Sau poate tot din dragoste pentru romani si respect pentru votul lor nu a promovat legislatia prin care sa avem un Parlament cu 300 de parlamentari in urmare a unui referendum validat de CCR. Sau o ultima proba a respectului pentru votul romanilor, oare cum o mai fi cu votul prin corespondenta? Si atunci unde este respectul pentru popor si votul sau?", a subliniat fostul lider de la Palatul Cotroceni.

Prim-ministrul Victor Ponta a sustinut un discurs, duminica, la Congresul PSD la care este aleasa noua conducere a partidului, prilej cu care l-a atacat din nou pe Traian Basescu.

Ponta si-a luat ramas-bun de la PSD: Intepaturi pentru Dragnea, atac la Basescu si "cea mai dureroasa infrangere"

Vorbind despre dezamagirile traite in functia de presedinte al PSD, Ponta a rememorat "cea mai dureroasa infragere ca lider al PSD": "A fost dupa referendumul din 2012, atunci am suferit mult mai mult decat dupa infrangeri personale, pentru ca am vazut ca un popor intreg a fost infrant".

D.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News