Basescu: Nu spun ca nu ma vad prim-ministru, in tandem cu Boc la Presedintie

Duminica, 02 Martie 2014, ora 11:04
3388 citiri
Basescu: Nu spun ca nu ma vad prim-ministru, in tandem cu Boc la Presedintie

Presedintele Traian Basescu nu exclude o functie de premier dupa ce isi incheie mandatul la Cotroceni.

Seful statului a declarat, la Pro Tv, ca vrea "sa creasca" Partidul Miscarea Populara si ca nu exclude un tandem cu Emil Boc la prezidentiale.

"Nu spun ca nu ma vad prim-ministru. In mod cert as fi capabil sa fiu prim-ministru. Nu revendic, dar nu o exclud. Intr-un tandem Boc la presedintie si castigator", a spus Traian Basescu, care a adaugat ca impreuna cu Emil Boc a luat decizii foarte grele si ar putea sa o faca din nou, daca situatia o cere.

Basescu: Categoric nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Lucrez la sesizarea Parchetului

"Daca am trece prin criza, sunt convins ca Emil Boc ar face-o", adeclarat Traian Basescu, adaugand ca in 2009, amandoi au avut de ales. "Ori dam 300.000 afara peste noapte, ori impartim banii la toti", a sustinut Traian Basescu.

"Vreau s araman in politica romaneasca. Vreau sa cresc acest partid Miscarea Populara si in 2016 sa castige alegerile. Nu se poate face in Romania majoritate cu un singur partid", a mai spus Traian Basescu, precizand ca "imi pun mare nadejde in PMP".

Acesta a vorbit si despre Elena Udrea, despre care a spus ca "este un foarte bun politician. Ce sa-i fac daca este blonda si atrage atentia!", a adaugat presedintele, aratand ca nu are importanta daca fondatorii PMP nu sunt asa e cunoscuti cum este noua achizitie a PMP. El a evocat situatia din perioada in care Partidul Democrat era condus de Petre Roman, dar, cu toate acestea, a spus presedintele, "eu eram mult mai prizat".

Basescu, avertisment pentru UDMR: Sa nu indrazneasca! Adreseaza-te cu translator, frate!

In ceea ce-l priveste pe prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, Traian Basescu a preconizat "rocada distrugatoare care ii va trimite la cosul de gunoi si pe Antonescu si pe Ponta".

"Daca Iohannis ar candida si independent, i-as da votul si cred ca astfel gandesc multi romani. A fost un moment in care nu am vrut sa ii dau Guvernul lui Iohannis fiindca fusese uns de Voiculescu la Grivco.", a completat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Traian Basescu premier, #Traian Basescu Boc prezidentiale, #Traian Basescu PMP , #presedinte