Basescu l-a depasit pe Antonescu, in topul increderii romanilor - sondaj CSOP

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 11:39 5896 citiri
Foto: Arhiva

Traian Basescu l-a depasit, cu un procent, pe liderul PNL Crin Antonescu, atunci cand vine vorba de increderea electoratului, releva rezultatele unui sondaj de opinie CSOP.

Topul increderii este condus tot de guvernatorul BNR Mugur Isarescu, cu 27 la suta din preferintele electoratului, urmat de Victor Ponta cu 25 la suta si apoi de Sorin Oprescu, cu 20 la suta, scrie Evenimentul Zilei, care preia rezultatele sondajului.

Consultarea populara a fost realizata in perioada 22 octombrie - 1 noiembrie, iar comparatia a fost facuta cu sondajul anterior, publicat de CSOP in perioada 24 august - 1 septembrie.

Mugur Isarescu a mai castigat doua procente, dupa ce numele sau a fost vehiculat ca posibil candidat la prezidentiale.

In presedintele Traian Basescu au incredere 17 la suta dintre respondenti, iar in Crin Antonescu - 16 la suta.

Liderul PNL se afla pe un trend descendent, dupa ce in perioada 24 august - 1 septembrie, presedintele Traian Basescu si prezidentiabilul USL Crin Antonescu au fost cotati cu acelasi procent - 17 la suta.

Tot cu 16 la suta a fost cotat si Gigi Becali. Liderul PDL Vasile Blaga a inregistrat 13 la suta, acelasi procent ca si primarul Clujului, Emil Boc. In Catalin Predoiu au incredere 11 la suta.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.080 de persoane si are o eroare maxim admisa de +/_ 3%. Datele au fost culese in perioada 22 octombrie - 1 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News