Basescu, invitat oficial sa intre in Fundatia Miscarea Populara

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 20:32 4500 citiri
Foto: Fundatia Miscarea Populara / Arhiva

Traian Basescu a fost invitat oficial sa se alature Fundatiei Miscarea Populara de presedintele organizatiei, Cristian Diaconescu.

"Il invitam pe domnul Traian Basescu, liderul de drept al Miscarii Populare, sa se alature Fundatiei Miscarea Populara pentru a continua proiectele incepute", se arata intr-un comunicat citat de B1 TV.

In documentul semnat de presedintele Cristian Diaconescu este subliniat faptul ca Fundatia "isi asuma continuarea procesului de modernizare a Romaniei si intarire a statului de drept, proiecte incepute de presedintele Traian Basescu".

Printre aceste proiecte se enumera "justitia independenta, orientarea euro-atlantica in politica externa si reformarea institutiilor fundamentale" considerate drept "reusite la care presedintele Traian Basescu a avut o contributie decisiva".

De asemenea, se precizeaza ca "cea mai importanta mostenire lasata de Traian Basescu este politica externa consecventa pro occidentala si despartirea totala a Romaniei de practicile regimului comunist".

Fundatia Miscarea Populara a fost cea de la care a pornit ideea infiintarii partidului cu acelasi nume, condus in prezent de Elena Udrea.

Basescu, asteptat la sediul PMP sa-si preia biroul - Ce mesaj a transmis (Video)

Aceasta a anuntat inca din prima zi de dupa terminarea celui de-al doilea mandat de presedinte al lui Traian Basescu ca il asteapta sa se inscrie in partidul pe care l-a sustinut si la infiintarea caruia a contribuit, dar pana in acest moment fostul presedinte al statului nu a dat curs acestei invitatii, preferand sa isi petreaca vacanta cu nepotii.

Traian Basescu, poze de la sanius: "un bunic tractiune" (Galerie foto)

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii