Basescu incepe iar jocul de-a candidatura: Nu respinge, dar nici nu imbratiseaza ideea

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 15:14 5125 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Traian Basescu a reinceput jocul de-a candidatura, la fel ca inainte de alegerile locale, cand se vehicula numele sau in cursa pentru Primaria Capitalei.

Aflat sambata, la Scoala de vara a tinerilor PMP, de la Neptun, presedintele partidului a spus ca nu respinge, dar nici nu imbratiseaza ideea de a candida la parlamentarele din decembrie.

"Si da, si nu. Vom vedea in preajma alegerilor. Daca va fi necesar, daca va fi in avantajul partidului, probabil ca voi candida. Daca vom constata ca nu suntem convingatori, pentru ca eu am vrut sa cream acest partid ca sa facem o altfel de politica.

Si electoratul o sa spuna 'domnul Basescu esti in politica de 24 de ani, cum vrei sa ma convingi ca va face PMP-ul o altfel de politica daca tu esti pe lista de candidati'. Deci va trebui sa vedem care este solutia corecta pentru partid si voi face ce trebuie pentru partid. Vom face niste analize sociologice atunci", a explicat liderul PMP, intrebat fiind daca va candida la parlamentare.

"Nu resping ideea, nu o imbratisez. Trebuie sa vina si vremea sa ma ocup de nepoti si sa scriu cartile mandatului", a adaugat Basescu.

Liderul PMP, Traian Basescu, a participat vineri, la Neptun, la deschiderea Scolii de vara a organizatiei de tineret a PMP, eveniment care se desfasoara in acest weekend pe litoral, ocazie cu care a facut o apreciere radicala: Republica Moldova nu va fi membra UE niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii