Basescu il cheama pe Geoana la dezbatere la ora 19.00, oriunde vrea

Luni, 30 Noiembrie 2009, ora 11:47 2736 citiri

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al candidatului la prezidentiale Traian Basescu, i-a lansat o invitatie lui Mircea Geoana la dezbatere pentru luni seara, la ora 19.00, lasandu-i mana libera liderului PSD in privinta locatiei si a moderatorului.

"Mircea Geoana continua sa fuga de dezbatere. E absolut firesc ca poporul roman sa aiba parte de o dezbatere. Pana in acest moment nu avem niciun raspuns de la Mircea Geoana, nici macar pentru o singura dezbatere. (...)

Noi continuam sa credem in continuare ca e nevoie de trei dezbateri, mai ales ca agenda prezidentiala e foarte incarcata. Traian Basescu il invita azi (luni - n.red.) la ora 19.00, oriunde doreste Mircea Geoana, cu orice organizator, si orice moderator dorit. Asteptam in orele care urmeaza o confirmare din partea staffului domnului Mircea Geoana. Repet, ora 19, oriunde, cu orice moderator, cu orice organizator. Aceasta dezbatere trebuie sa aiba loc", a declarat Sever Voinescu.

Voinescu a sugerat ca staff-ul de campanie al PSD ar dori sa intarzie luarea unei decizii despre dezbatere, astfel ca "pana la urma, de a semana o asemenea confuzie incat nimeni sa nu mai inteleaga nimic si pe final dezbaterea sa nu mai aiba loc".

Ponta: Joi va fi dezbatere

Victor Ponta, purtatorul de cuvant al lui Mircea Geoana, a declarat la scurt timp dupa anuntul lui Sever Voinescu ca "domnul Basescu se apuca zilnic de invitatii".

El a tinut sa precizeze ca dezbaterea va avea loc joi, la IPP, unde se afla in momentul invitatiei lansate de Sever Voinescu, alaturi de alti membri ai staff-ului PD-L, pentru negocieri privind dezbaterea.

"Daca Basescu si Voinescu tin sa ne strice tot programul e o treaba neplacuta si imorala, dar e treaba lor", a spus Ponta.

Staff-urile de campanie ale lui Traian Basescu si Mircea Geoana discuta, la ora transmiterii acestei stiri, la sediul IPP, termenii dezbaterii intre cei doi candidati, ce va fi organizata in aceasta saptamana.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii