Basescu ii critica pe Iohannis si Ciolos: Putin a convocat Consiliul de Securitate, ei "urmaresc cu atentie" pe Facebook

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 19:36
5733 citiri
Basescu ii critica pe Iohannis si Ciolos: Putin a convocat Consiliul de Securitate, ei "urmaresc cu atentie" pe Facebook
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu critica felul in care liderii Romaniei reactioneaza la criza din Moldova. Fostul sef de stat aratat ca, prin comparatie, liderul de la Moscova a convocat Consiliul de Securitate.

"La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, 'agravarea situatiei politice din Republica Moldova'. La Bucuresti, presedintele Iohannis si premierul Ciolos 'urmaresc cu mare atentie' de pe facebook situatia din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume traiesc conducatorii nostri?", se intreaba retoric Basescu pe Facebook.

Republica Moldova fierbe: Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta "in detaliu" criza de la Chisinau

Traian Basescu s-a declarat ingrijorat in legatura cu evenimentele tensionate de la Chisinau si spune ca o colaborare a Platformei "DA" cu liderii Igor Dodon si Renato Usatii este o greseala.

La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, "agravarea situatiei...

Posted by Traian Basescu on Friday, January 22, 2016

Basescu avertizeaza Moldova: De la anarhie la ukrainizare si "omuleti verzi" este doar un pas

"Buna seara, Chisinau! Buna seara, oameni ai platformei 'Demnitate si Adevar!

Stiu ca nu aveti incredere in Guvernul Filip. Va spun sincer ca nici eu nu am, pentru ca stiu cine este papusarul domnului Filip.Ca om care iubeste Republica Moldova si cetatenii ei, nu pot sa nu va spun ce gandesc despre prioritatile tarii:

1. Adoptarea bugetului de stat pentru 2016;

2. Restabilirea echilibrelor macroeconomice;

3. Stabilitate institutionala;

4. Reluarea contactelor legate de finantarea tarii cu Romania si finantatorii internationali", a scris pe Facebook Traian Basescu.

R. Moldova fierbe - Ultimatum pentru majoritatea parlamentara - Usatii ameninta ca aduce 50.000 de oameni in strada

"Daca as vrea sa am un cuvant de spus legat de viitorul tarii, in mod cert as transforma Miscarea 'Demnitate si Adevar' in partid politic ca singura garantie de reprezentare parlamentara a cetatenilor tarii care doresc un stat democratic si un parcurs pro-european", continua Basescu.

Potrivit acestuia, a cere simultan cu Igor Dodon si Renato Usatii retragerea votului dat de majoritatea parlamentara este o greseala.

Dungaciu: Republicii Moldova i s-a luat totul. Romania e ceea ce ii ramane - Interviu

Mii de oameni protesteaza de cateva zile la Chisinau, nemultumiti de felul in care a fost investit Guvernul condus de Pavel Filip.

Cativa dintre liderii manifestantilor, Igor Dodon - liderul socialistilor, Renato Usatii, primarul controversat pro-rus din Balti, au cerut presedintelui Parlamentului, Andrian Candu, sa fie anulat votul din Legislativ pentru Guvernul Filip.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Basescu Putin Moldova, #Basescu proteste Moldova , #stiri Traian Basescu