Basescu: Gasca USL uita ce-a patit Nastase. Antonescu: Nu m-am simtit vizat

Autor: Ana Ilie
Sambata, 29 Iunie 2013, ora 16:20 5467 citiri

Presedintele Traian Basescu a avertizat USL, sambnata, ca revizuirea Constitutiei este un proces cu final neasteptat, dandu-l exemplu pe Adrian Nastase, care a insistat pentru marirea mandatului prezidential la cinci ani, dar apoi a ajuns dupa gratii.

Crin Antonescu, lider PNL si USL, dar si prezidentiabil si presedinte al comisiei de revizuire a Constitutiei, a replicat imediat ca nu se simte vizat de avertismentul presedintelui si ii recomanda acestuia sa se gandeasca chiar el la ce i s-a intamplat lui Adrian Nastase.

Antonescu: Basescu minte, asa cum mint toate trompetele sale

"Astept sa vad cum iese legea referendumului si sunt convins ca mai usor trece al meu decat constitutia lor, pentru ca asta nu-i constitutia Romaniei, e constitutia unei gasti, a unui grup. Ca sa fi fost o constitutie pentru romani trebuia dezbatuta public, sa ia observatii de la cetateni.

Basescu: Constitutia USL este constitutia unei gasti

E o gasca care s-au hotarat sa-si faca constitutie pentru ei considerand ca-s vesnici. Si uita ce a patit Nastase, care si el a facut o constitutie pentru el", a spus sambata Traian Basescu.

La randul sau, Crin Antonescu a replicat: "Mai degraba domnul Basescu sa se gandeasca la ce i s-a intamplat (lui Adrian Nastase - n.red.). Eu nu m-am simtit nici vizat, nici amenintat in niciun fel".

"Atributiile presedintelui, functie la care probabil voi candida, sunt restranse. Nu se poate vorbi de intentia mea de a face o constitutie care sa-mi convina", a mai spus Antonescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News