Basescu: Garantez ca Udrea nu bate la usa niciunui barbat. A fost la Ponta sa discute despre Kovesi

Marti, 24 Februarie 2015, ora 23:06
10391 citiri
Basescu: Garantez ca Udrea nu bate la usa niciunui barbat. A fost la Ponta sa discute despre Kovesi
Foto: B1TV

Fostul presedinte Traian Basescu a spus ca relatia Elenei Udrea cu Victor Ponta "nu e de acum" si a amintit ca l-a "erodat" pe premier timp de doi ani si jumatate, "cu plagiatul, cu SIE".

"Relatia dnei Udrea cu Victor Ponta nu e de acum. Victor Ponta a fost la firma lui Dorin Cocos jurist. Se stiu de mult timp", a spus fostul sef al statului, marti seara, la B1 TV.

"Udrea a fost omul care, dupa mine sau in mod egal cu mine, l-a atacat pe Victor Ponta doi ani si jumatate, de cand s-a instalat la Palatul Victoria.

Basescu a vizitat-o pe Udrea in arestul la domiciliu: Incerc sa o conving ca n-am abandonat-o

Daca eu nu-l erodam 2 ani si jumatate pe Ponta, cu plagiatul, cu SIE, cu furtul de la Rompetrol, cu Rosia Montana, cu smecheria pe care a vrut sa o faca cu CFR Marfa, Ponta probabil castiga alegerile. Va garantez.

Parerea dnei Udrea a fost ca Victor Ponta nu trebuie sa iasa presedintele Romaniei, dar nu a fost niciun fel de simpatie pentru Iohannis, considerandu-l amandoi solutia mai buna pentru democratie pe Iohannis", a mai declarat fostul presedinte.

Acesta a precizat ca stia ca Elena Udrea a discutat cu Victor Ponta despre numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA.

"Garantez ca Elena Udrea nu bate la usa niciunui barbat. Stiu ca a fost la Ponta sa discute despre Kovesi", a mentionat Traian Basescu.

Fostul sef al statului a mai vorbit si despre faptul ca un presedinte nu obtine informatii doar de la servicii.

"Vai de presedintele care ramane informat doar de la serviciile de informatii, pentru ca ele sunt foarte inguste. Vreau sa fiu foarte clar: Udrea era unul dintre oamenii politici cu care ma intalneam, dar nu exista partid cu care intr-un fel sau altul eu sa nu fi avut comunicare sau feedback", a mai spus fostul presedinte.

Udrea: Am discutat cu Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Nu si a Alinei Bica la DIICOT

Elena Udrea a precizat, pe 30 ianuarie, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea, are o "foarte buna relatie" cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru a carei numire in fruntea Directiei chiar Udrea ar fi intervenit.

"Dl Coldea este cel care (...) detine toate secretele, este depozitarul tuturor secretelor tuturor, pe de alta parte are o foarte buna relatie cu dna Kovesi. Si va spun eu, care am intervenit in numirea dnei Kovesi in functia de procuror DNA...", a spus Elena Udrea, intr-un interviu acordat Hotnews.

"Eu am spus ca eu am fost cea care a discutat cu dl Victor Ponta numirea dnei Codruta Kovesi. (...) Am fost cea care a mers la Victor Ponta sa discut tocmai numirea Codrutei Kovesi in functie", a adaugat fostul ministru al Turismului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Traian Basescu Udrea Ponta, #Basescu Udrea Kovesi , #Elena Udrea