Basescu face apel la Opozitie: Sa ne unim pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin programul lui Dragnea

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 11:46 48699 citiri
Foto: Facebook/Traian Basescu

Presedintele PMP, Traian Basescu, critica programul de guvernare al PSD, pe care il numeste "un program valcovian bazat pe iluzia ca reducand veniturile si crescand cheltuielile o tara poate supravietui".

Totodata, el promite ca partidul pe care il conduce "se va bate sa mentina echilibrele macroeconomice ale tarii".

"In mod cert, Romania, cu resursele pe care le are acum, nu poate sustine programul cu care PSD a castigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea il ventileaza si dupa alegeri. Bietul de el s-a indragostit atat de tare de propria-i minciuna electorala incat va ramane multi ani de acum inainte marcat de ideea ca ar fi putut fi premierul unui guvern care sa implementeze un program valcovian bazat in aplicare pe iluzia ca reducand veniturile bugetului de stat si crescand aberant cheltuielile, o tara poate supravietui", a scris Traian Basescu pe Facebook, duminica.

Liderul PMP face apel la partidele de opozitie sa-si uneasca eforturile pentru a preveni "dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului lui Dragnea".

"Pana la urma, noi cei care nu am castigat alegerile dar suntem in Parlament, avem obligatia sa ne corelam eforturile si sa facem o opozitie eficienta pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului fantezist al lui Dragnea. Cu sau fara aliati politici, PMP va fi un partid care se va bate sa mentina echilibrele macroeconomice ale tarii", a mai precizat Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News