Basescu: Eu si Udrea suntem doua tinte in miscare pentru Romania Tv si Antena 3

Joi, 12 Martie 2015, ora 17:11
4289 citiri
Basescu: Eu si Udrea suntem doua tinte in miscare pentru Romania Tv si Antena 3

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, din nou, atacuri dure la adresa televiziunilor Antena3 si Romania Tv, afirmand ca atat el cat si Elena Udrea sunt "doua tinte in miscare" pentru cele doua posturi Tv.

"In mod categoric Elena Udrea si eu suntem doua tinte in miscare pentru televiziunea batranului turnator Felix precum si pentru televiziunea tanarului turnator Ghita", a declarat Basescu, joi, la iesirea din sediul Partidului Miscarea Populara.

Basescu nu se leapada de Udrea: Am incredere in ea si in justitie

Fostul sef al statului a mai afirmat ca Antena 3 si Romania Tv incearca sa distruga credibilitatea PMP si a liderilor sai.

"Observ dorinta la a doua televiziuni de a distruge credibilitatea acestui partid, a liderilor si asa mai departe. Nu vor reusi, pentru ca Romania are nevoie de un partid nou. V-as putea spune legat de minciuni promovate de Ghita Tv si de Antena 3, spre exemplu, raspopitul ala de la Antena3 spunea acum cateva zile cum trece Basescu cu barca peste Lacul Floreasca sa ajunga la biroul Elenei Udrea. Raspopitul nu stie ca lacul ala a fost secat din toamna. Daca raspopitul nu trece si el pe langa Ambasada Chinei sa vada, asta e.

Sau cineva descopera mare lucru: Basescu stia despre Microsoft. Nu am negat niciodata ca din 2012 am primit informatii de la structurile de informatii legate despre aceste lucruri. Erau consumate faptele. Am vazut cum dadeau ochii peste cap propagandisti ai minciunii, vai, cum Basescu i-a spus lui Vreme sa nu mai vorbeasca cu Gabriel Sandu. Bai, fratilor, nu pot sa spun nimanui sa nu vorbeasca cu altcineva, dar o recomandare sa vada ce a facut Sandu dupa ce a venit la minister, sigur ca i-am facut", a spus Traian Basescu.

Basescu a vizitat-o pe Udrea in arestul la domiciliu: Incerc sa o conving ca n-am abandonat-o (Video)

In urma cu cateva zile, Romania Tv a transmis ca Elena Udrea ar fi avut intalniri secrete cu fostul presedinte Traian Basescu inainte ca fostul ministru sa fie plasat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Potrivit sursei citate, cei doi se intalneau pe barca, pe Lacul Floreasca.

Dezvaluirea facuta de Romania TV a reluat o informatie lansata in urma cu o luna de Oreste Teodorescu, dupa ce Elena Udrea l-a acuzat ca i-ar fi cerut bani in schimbul unor documente.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Traian Basescu atac Antena3 RomaniaTv, #Traian Basescu Elena Udrea PDL , #Elena Udrea