Basescu: Eu nu mai am obiective politice pentru mine. Nu mai vreau sa fiu nimic

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 20:32
9561 citiri
Basescu: Eu nu mai am obiective politice pentru mine. Nu mai vreau sa fiu nimic
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, este convins ca, la Cluj-Napoca, spre deosebire de alte orase ale tarii, va avea loc o lupta electorala fair-play, avand in vedere ca Emil Boc, candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului, este "un om cinstit".

Traian Basescu s-a aflat sambata la Cluj-Napoca unde a avut o intalnire cu membri ai Miscarii Populare din judet si cu cei desemnati sa candideze la functia de primar in principalele municipii din Cluj.

Basescu: o clasa politica noua nu inseamna politicieni de 18 ani

"Daca vorbim despre Cluj, sunt convins ca, spre deosebire de multe alte judete, aici principalul candidat al PNL, domnul Emil Boc, va fi un contracandidat fair-play in relatia cu noi, ca asa este felul de a fi al lui Emil Boc, e un om cinstit. Depinde cat vom reusi noi sa convingem la Cluj si in tot judetul ca suntem o alternativa la alte partide", a spus Traian Basescu.

In discursul sau, Basescu a vorbit si despre Emil Boc in fosta sa calitate de premier, amintind despre cresterea numarului de burse pentru tinerii basarabeni, precum si despre Legea educatiei pentru care Guvernul Boc si-a asumat raspunderea in Parlament.

"Mi-am dat seama ca nu este respectat dreptul la educatie datorita calitatii slabe a invatamantului. De aceea, am constituit o comisie prezidentiala, condusa chiar de un clujean de-al dumneavoastra, de profesorul Miclea. A facut o lege... briliant. A fost introdusa in Parlament prin asumarea raspunderii, a luat-o bietul Boc in spate, si-a asumat raspunderea pe ea, dupa care doamna Andronescu (Ecaterina Andronescu - n.r.), cu toata clica de interese din invatamantul superior i-au adus 92 de modificari prin ordonante de urgenta", a sustinut Basescu.

Basescu: Acum vedeti forta turnatorului Voiculescu si spaima politicienilor de televiziunile lui

El a reiterat ca nu mai are obiective politice personale, insa are "obligatia" sa transfere experienta acumulata unui partid.

"Eu nu mai am obiective politice pentru mine. Nu mai vreau sa fiu nimic. Am fost director general, subsecretar de stat, secretar de stat, am fost ministru, am fost primar general, am fost presedinte. Nu mai vreau nimic pentru mine, nu mai am obiective politice. Decizia mea de a reveni este pentru ca simt ca am mai mult decat obligatia de a-mi pune experienta intre copertile unei carti si sa-mi scriu memoriile de la Cotroceni sau de la primarie sau de la Ministerul Transporturilor. Am obligatia sa transfer aceasta experienta unui partid", a afirmat Basescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Basescu planuri politice functii, #Basescu alegeri locale Miscarea Populara , #presedinte Miscarea Populara