Basescu, despre reintrarea in politica: Cu certitudine voi reveni. Mai am putina treaba

Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 20:51
4547 citiri
Basescu, despre reintrarea in politica: Cu certitudine voi reveni. Mai am putina treaba
Foto: Captura B1 TV

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca e o certitudine faptul ca va reveni in politica, dar ca, momentan, mai are "putina treaba", dand asigurari ca va anunta momentul cand asta se va intampla. Fara surprize, acesta a spus si carui partid i se va alatura.

"Cu certitudine voi reveni in partid, mai am putina treaba. Decizia mea de a reveni este luata", a spus Traian Basescu la B1 TV.

Referitor la partidul din care va face parte, PMP, care va fi in opozitie, acesta a spus: "O sa ma duc si eu acolo, vor veni si altii si o sa-l facem mai voinic. Nu va fi un partid care sa adune...".

Din punctul sau de vedere, "actuala clasa politica si-a incheiat misiunea", de fapt si-a "indeplinit-o", dupa cum a punctat el, "asa cum e ea criticabila": "A dus tara in NATO, in UE, in rest sunt detalii". Acum e randul unei noi generatii de politicieni, care sa "faca unirea cu Republica Moldova", a spus Traian Basescu, mentionand ca acesta poate fi "un obiectiv de tara, un obiectiv major".

Basescu, dezvaluiri despre capturarea lui Mohammad Munaf. Nu stim exact de la cine am recuperat ziaristii

Fostul sef de stat nu a ratat ocazia de a-l critica in treacat pe actualul presedinte, Klaus Iohannis, legat de o declaratie a cestuia, potrivit careia "obiectivul de tara e intrarea in zona euro". Basescu a mentionat ca acesta nu este un obiectiv de tara, ci o obligatie stipulata.

Ceva ce trebuie facut, dar nu se face in prezent, este, din punctul sau de vedere "un masterplan de exploatare a resurselor naturale. Ne trebuie ca cineva sa stie cum scoatem aurul (...), cum gestionam padurea, piatra, calcarul, pietrisul, cuprul, ce facem cu ele. Stam si ne tot balbaim", a incheiat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Traian Basescu revin politica, #Traian Basescu PMP, #Traian Basescu masterplan exploatare resurse, #Basescu unire Moldova, #Basescu Iohannis obiectiv zona euro , #stiri Traian Basescu